Verlichting

Het belang van licht in het interieur

Omdat licht zo essentieel is voor het interieur en verbonden is met de plek, is het van belang dat er naast het daglicht een goed passend lichtobject wordt gekozen. Door te spelen met verschillende lichtbronnen, lichtkleuren en lichtsterktes kan de ruimte de juiste sfeer krijgen. Ook door het combineren van indirect, direct en diffuus licht kun je de ruimte de juiste intimiteit geven. Een goed lichtplan is onderdeel van een geslaagd interieur.

PH Artichoke is een van onze design klassiekers.

Dit armatuur is uniek en helder in ontwerp en toepassing. Het laat precies zien hoe belangrijk het is om de juiste keuze te maken voor de juiste lichtsfeer.

PH Artichoke-hanglamp van Poul Henningsen (Louis Poulsen), ontworpen in 1958. Dit armatuur is het ultieme product van decoratief en comfortabel licht. De 72 nauwkeurig gepositioneerde bladeren vormen 12 unieke rijen van 6 bladeren elk. Dit armatuur is hierdoor 100 % vrij van verblindend licht.

Een armatuur kun je onderscheiden op basis van de functie van het licht. Wij maken een onderscheid tussen de verschilden de type verlichting; een tafellamp geeft licht aan een specifieke plek, bijvoorbeeld om te lezen aan een bureau. Met een vloerlamp verlicht je eenvoudig een ruimte, dit kan direct of indirect zijn via een wand of plafond. Een hanglamp hang je meestal op aan het plafond, hiermee kan je gericht of indirect licht de ruimte of plek verlichten, vaak bepaald dit armatuur de sfeer van de ruimte. Een wandlamp is mooi om toe te passen op verticale oppervlakten, zoals wanden.

In onze winkel kunt u naast de vele andere lichtelementen de PH Artichoke armatuur ervaren. Ons Matser team staat voor u klaar om u een goed lichtadvies te geven.

Wij hebben een groot assortiment verlichting o.a.: &traditon, Anour, Artimide, BaltensweilerBelux, Delta Light, Ferrolight, Flos, FontanaArte, Foscarini, Louis Poulsen, Luceplan, Marset, Secto Design, Tobias Grau, Tunto design, Verpan, Vibia

Op dit moment hebben we een mooie ACTIE: Op alle verlichting die u bij Matser koopt krijgt u 10 % korting 

ACTIEVOORWAARDEN

  • Korting geldt alleen op het armatuur exclusief de montage
  • Korting alleen van toepassing bij ophalen in de winkel
  • Niet in combinatie met andere acties en aanbiedingen
  • Deze actie is niet geldig op reeds eerder gedane aankopen en/of bestellingen