1 artikel

|   Producten per pagina Per pagina  
Sorteer op

Treku

De oorsprong van de Treku meubels gaat terug naar 1947 waar Treku begonnen is in een werkplaats in Zarautz, een prachtige kustplaats met een lange traditie op het gebied van houtbewerking en timmerwerk. De oorspronkelijke bedrijfsnaam is overgenomen van de oprichter Jesus Aldabaldetrecu, een meubelmaker met een ondernemende geest.

De werkplaats van Treku kreeg al snel een reputatie in de regio door het produceren van hoogwaardige klassieke slaapkamers.

Het bedrijf onderging een proces van industrialisatie dat werd voltooit door de 2e generatie van de familie.
Tegenwoordig wordt het bedrijf gerund door de 3e generatie van de familie, die de bedrijfstraditie voorzetten om te werken in een bedrijf waar ze van houden.

Door de jaren heen – meer dan een halve eeuw geschiedenis – heeft Treku zeker zijn deel van de ervaringen meegemaakt, waarvan sommige uitdagend waren; de economische crisis die het bedrijf hard heeft getroffen, de verwoestende overstromingen in 1953 en 1983. Maar het zijn de goede ervaringen die de moeite van het herinneren waard zijn, waaronder vriendschappen die binnen en buiten het bedrijf gesmeed zijn, de erkenning van vele trouwe klanten en de opwinding die geïnspireerd is op het bereiken van nieuwe markten.

Matser is officieel Treku dealer

1 artikel

|   Producten per pagina Per pagina  

Heeft u vragen?

Neem gerust contact op, wij helpen u graag.

0317 - 419 007
info at matser dot nl