Interieuradvies

Onze adviezen;  INTERIEURADVIES – INTERIEURONTWERP – MASTERPLAN

INTERIEURADVIES
De basis voor een nieuw interieur is een goede inventaris, deze wordt door ons gemaakt door aan u de juiste vragen te stellen. Dit kan aan de hand van foto’s of door een bezoek aan uw leef- en woonomgeving. U kunt ook zelf alvast de ruimte in u opnemen en uzelf de volgende vragen stellen: wat is voor ons de fijnste plek in de ruimte, ontmoeten we elkaar in deze ruimte tijdens het eten of ontspanning, is het een woonruimte, werkruimte, slaapruimte of speelruimte, wat is het uitzicht naar buiten vanuit de ruimte, op welke manier komt het daglicht binnen.

Aan de hand van deze analyse van de ruimte kan het Matserteam een interieuradvies op maat voor u maken.

Het adviseren van een persoonlijk interieur is onze specialiteit. Dit advies kan gaat om;
LICHTADVIESMEUBELADVIESTEXTIELADVIES

Samen kijken we in onze inspirerende (virtuele) winkel naar het juiste item, stoffering of meerdere items kleur, materiaal, sfeer, formaat en of het goed past in jouw interieur.
Wanneer je ons bezoekt en/of een afspraak heeft dan vragen we je om een plattegrond van de ruimte en foto’s mee te nemen zodat we direct voor je aan de slag kunnen.

INTERIEURONTWERP
Bij een interieurontwerp realiseer je samen met 1 van onze interieurontwerpers/ interieurarchitecten een compleet interieurplan. Wij komen voor dit interieurontwerp bij je thuis. Deze toegevoegde waarde leveren wij gratis bij aankoop van jouw interieur. Matser creëert een interieurplan speciaal voor u in 4 stappen. 1. kennismakingsgesprek in onze winkel of online, 2. interieuradvies, 3. presentatie van uw interieur, 4. realisatie en afstylen van uw nieuwe thuis

Een nieuw en bijzonder interieur van uw leef- en woonomgeving.

MASTERPLAN – AMstudio
Nieuwbouw, verbouw of nog te bouwen huis?
AMstudio is de bundeling van Ariënne Matser haar werk als interieurarchitect, AMstudio is het zusje van Matser!
Iedere interieur vraag is uniek en persoonlijk, het maakt niet uit welke vraag er wordt gesteld als het maar gelinkt is aan mijn passie, interieur. Omdat ik het belangrijk vind dat er een wederzijdse klik is om tot het beste resultaat te komen, is er altijd een gratis eerste gesprek. In dit oriënterende gesprek maken we kennis met elkaar en worden de wensen en eisen geïnventariseerd. Op basis van dit gesprek wordt een plan van aanpak gemaakt en stel ik een offerte op van de beoogde werkzaamheden, zodat jij vooraf precies weet waar jij aan toe bent.

 

“Jezelf kunnen zijn in een nieuwe inspirerende ruimte.”