Alle 2

|   Producten per pagina Per pagina  
Sorteer op

dk3

Het iconische opbergsysteem ROYAL SYSTEM® werd in 1948 ontworpen door de legendarische Deense ontwerper en fabrikant Poul Cadovius. Het ROYAL SYSTEM® is één van de grootste Deense meubelsuccessen in de geschiedenis. Het was één van ’s werelds eerste wandgemonteerde meubelsystemen en het idee achter het ontwerp was innovatief. Poul Cadovius zag een uitdaging in de zware, traditionele meubels die te veel vloeroppervlak in beslag namen. Met de introductie van het nieuwe wandgemonteerde stellingconcept werd het meubilair eenvoudig van de vloer op de muren geplaatst, waardoor meer ruimte in de kamer overblijft, Zoals Poul Cadovius het zelf verwoorde; “Most of us live on the bottom of a cube. If we put the walls even with the Floor, we got a lot of space to live on.”

ROYAL SYSTEM® bestaat uit een aan de muur te bevestigen houten rails, planken met hangers in messing of RVS en verschillende modules zoals; kasten, lades en bureaus, die kunnen worden toegepast in meerdere individuele combinaties.

In 2010 heeft dk3 het ROYAL SYSTEM® in verschillende houtsoorten opnieuw gelanceerd. Het stellingsysteem is nog steeds een tijdloze klassieker met een ruimtebesparend, flexibel ontwerp dat tal van mogelijkheden biedt voor een persoonlijke, moderne expressie.

Om het 70-jarig jubileum in 2018 te vieren, heeft dk3 een kleinere ROYAL SYSTEM® versie met een rails van 70 cm geïntroduceerd. Een fijne, kleine plank met meerdere functies, die perfect past in elk soort interieurontwerp.

Matser is officieel dk3 dealer

Alle 2

|   Producten per pagina Per pagina  

Heeft u vragen?

Neem gerust contact op, wij helpen u graag.

0317 - 419 007
info at matser dot nl