Kleur en Materiaal

Wat wij bij Matser ons realiseren is dat elk materiaal zijn specifieke kleurtint heeft en dat we met kleuren de beleving van een ruimte en daarmee het interieur kunnen beïnvloeden. Zo maken wij het interieur nog persoonlijker

Samen bepalen we de stijl die het beste bij u/jullie passen. Wij luisteren en stellen de juiste interieur vragen zodat we de juiste keuze kunnen adviseren, we doen dit vaak met ondersteuning van een moodboard.

Blank eiken is een materiaal met een lichte, pure uitstraling. De Deense ontwerpers gebruiken overwegend blank eiken in hun ontwerpen. Wanneer eiken zwart wordt gebeitst, wordt er een extra laag aan het materiaal toegevoegd, door het zwart zijn de tekeningen van het hout nog beter zichtbaar.

Citroengeel wordt vaak gebruikt in plastic (Charles Eames gebruikte dit al voor zijn stoelen), het heeft een eigenschap waarmee je een intense kleur realiseert.

Staalblauw ontstaat door het bewerken van metaal, staalblauw is heel donkerblauw, bijna zwart. Dit materiaal met deze kleur wordt vaak gebruikt voor een onderstel van een tafel.

Graag helpen wij u hierbij om tot de juiste kleur en materiaalcombinaties te komen voor uw interieur. Maak voor een persoonlijk advies een afspraak.