Design Meubels

Iedereen heeft zijn eigen smaak en stijl, wij hebben onze showroom ingericht in verschillende stijlgroepen, zodat u zich beter kunt oriënteren op wat u mooi vindt en welke leefstijl bij u past. Dit helpt u bij het maken van de juiste keuze voor de meubels.

New Natural

Deze meubels kenmerken zich vooral door een blanke, pure en ambachtelijke uitstraling. Bij deze meubels is het detail een heel belangrijk zichtbaar element. Het zijn vooral de Scandinavische ontwerpers die bij deze stijlgroep horen. Bij ons in de winkel ziet u deze meubels terug bij de merken o.a. Carl Hansen, dk3, Fredericia, Kasthall, Montana en Muuto op onze Deense afdeling

Pleasant Vintage 

Kenmerk voor deze stijlgroep is een mix van verschillende stijlmeubels, kleuren en materialen. Het bestaande, waardevolle meubelstuk wordt vaak als inspiratie voor dit interieur gekozen. De nieuwe meubels worden op hun design, kleur en materiaal uitgezocht. Donkere tinten en klassieke materialen zoals messing en walnotenhout zie je vaak terug in een Pleasant Vintage-interieur. Bij ons in de winkel ziet u deze meubels vooral terug bij de merken o.a. Artifort, Fritz Hansen, HayPilat&Pilat, MDF Italia, Vitra en &Tradition.

Bij een Pleasant Vintage-interieur is er altijd een verrassing aanwezig, bijvoorbeeld een accentkleur of een heel uitgesproken dessin.

Modern Classic

Modern Classic is behoudender en traditioneler dan het Pleasant Vintage-interieur. De materialen en kleuren zijn minder uitgesproken en liggen meer in één lijn. In een Modern Classic-interieur zijn alle meubels stijlvol op elkaar afgestemd in comfort en kwaliteit. Bij ons in de winkel ziet u deze meubels vooral terug in de merken o.a. B&B Italia, DeSede, Cor, Interlübke, Riva en Walter Knoll.

Modern Design

Heldere vormen die door de keuzes van het materiaal en kleur een specifieke strakke uitstraling krijgen in het interieur. De heldere, frisse  interieurs zonder uitgesproken decoraties met daarin meubels met verchroomde of gekleurde elementen zijn kenmerkend voor dit typisch Hollands Modern Design-interieur. Bij ons in de winkel ziet u deze meubels vooral terug in de merken o.a Dutch Originals, Gelderland, Leolux, Metaform,Pastoe, en Pode.

Wij nodigen u uit om samen met ons de verschillende stijlen bij Matser te ervaren. Maak een afspraak voor een persoonlijk advies, dat kan ook online.