Alle 4

|   Producten per pagina Per pagina  
Sorteer op

Vibia

Vibia biedt een unieke collectie van producten en oplossingen die het licht stimuleren en helpt om ruimtes te genereren. ‘The experience’ is ontwikkeld via vibia.com, dit is een virtuele ruimte waar gebruikers volledig bij kunnen om inspiratie op te doen of te delen, makkelijk informatie te kunnen krijgen en gemakkelijk en efficient kunnen werken met een permanent back-up team.

Onze online tools brengen producten en ruimtes samen, maken het ontwerp makkelijker en creëeren een systeem dat licht en belichting behandelt als een tastbare hoeveelheid in verschillende ruimtes. Een hoeveelheid die omgezet kan worden in behoeften en verlangens van de klant.
En natuurlijk staan mensen altijd op de eerste plek, met de garantie op een persoonlijke relatie met ons lokale team. Die back-up biedt over het hele werkproces. Vibia streeft ernaar om een eerlijke, vriendelijke en effeciënte dienstverlening te bieden.

‘Light creates, renders and gives life’. Door licht zien we het landschap, de architectuur en de ruimtes waarin wonen. Door licht worden onze zintuigen en percepties gestimuleerd.
Ieder van ons heeft een unieke identiteit, een persoonlijk standpunt en een subjectieve manier van het waarnemen van de werkelijkheid.

VIBIA streeft naar oplossingen die passen bij de behoeften van mensen in diverse contexten. Onze missie is om de relaties tussen mensen en hun omgeving, hun visuele en emotionele welzijn te verbeteren.
Bij het ontwerpen van ruimtes kan de verlichting meegenomen worden in een integraal proces binnen de architectuur, interieur en gebruik. Door de verlichting van Vibia wil Vibia helpen om de juiste sfeer te creëren, zodat de ervaring van elke ruimte uniek is.

Matser is officieel Vibia dealer

Alle 4

|   Producten per pagina Per pagina  

Heeft u vragen?

Neem gerust contact op, wij helpen u graag.

0317 - 419 007
info at matser dot nl