1 artikel

|   Producten per pagina Per pagina  
Sorteer op

Berg Furniture A/S

De klanten van Berg Furniture stellen eisen aan zichzelf en aan de dingen om hen heen. Berg Furniture beheert deze taak met een compromisloze houding ten aanzien van kwaliteit, design en comfort. Dit komt tot uiting in het meubilair. Al meer dan 30 jaar bevestigt ons trouwe en gestaag groeiend aantal klanten dat de filosofie juist is. De houding ten opzichte van hoge kwaliteit is cruciaal: “we doen het goed of we doen het niet!” – Aldus Berg Furniture.

Hoogstaand comfort in zitplaatsen en een hoge afwerking zijn voor Berg Furniture minstens zo belangrijk als pure en elegante ontwerpen produceren en veel zorg besteden aan vakmanschap en technische details, ook als ze niet altijd zichtbaar zijn. Berg Furniture noemt het Comfort in design en ze laten de details hun eigen universele taal spreken.

Berg Furniture werd opgericht in 1974, de liefde voor design en goed vakmanschap is sindsdien het kenmerk van het bedrijf. Dit vakmanschap wordt gegarandeerd door de loyale medewerkers, van wie velen al vanaf het begin bij Berg Furniture zijn. De trots op hun werk is te zien in elke steek en elk detail.

Matser is officieel Berg Furniture A/S dealer

1 artikel

|   Producten per pagina Per pagina  

Heeft u vragen?

Neem gerust contact op, wij helpen u graag.

0317 - 419 007
info at matser dot nl