De mooiste meubels van Amersfoort

U bent op zoek naar een meubelzaak waar u inspiratie op kunt doen voor het interieur van uw huis? Een meubelzaak waar u niet weer diezelfde meubelen gaat vinden die u ook al in al die andere woonwinkels heeft zien staan? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Matser. We hebben in onze woonwinkel namelijk 3000m2 aan prachtige meubelen van echte topmerken op het gebied van design. Als u bij ons geen inspiratie krijgt voor uw inrichting. Daarbij hebben we ook professionele interieur ontwerpers in onze winkel werken die graag eens met u bekijken welke meubelen het beste bij u passen.

Meubelen in Amersfoort kopen

Matser is een meubelzaak die al meer dan 100 jaar bestaat. Om precies te zijn werd onze winkel in Wageningen in 1892 geopend. Al die jaren hebben wij de mooiste meubelen verkocht die er te vinden waren en ook nu nog hebben wij een assortiment met bijzondere merken van over de hele wereld. Voelt u zich aangetrokken tot de minimalistische Scandinavische stijl? Of ziet u meer in het klassieke dat in het zuiden van Europa veelvuldig opnieuw wordt uitgevonden? Kom gewoon eens bij ons kijken en laat u verrassen in de verschillende woonwerelden die wij voor u hebben ingericht.

Design meubels bij Amersfoort kopen

U bent op zoek naar design meubels in Amersfoort en omstreken? Kom dan gewoon even naar onze showroom in Wageningen toe. Het is het ritje naar onze showroom meer dan waard. We verkopen internationale topmerken als MDF Italia, Secto Design, Tecta, Thonet, Vitra, Walter Knoll en nog veel meer. Bij ons gaat u de inspiratie opdoen om straks weer mooie meubels naar Amersfoort mee te nemen. Na een bezoekje aan Matser heeft u de mooiste meubelen van Amersfoort en omstreken in uw huis staan.