Alle 2

|   Producten per pagina Per pagina  
Sorteer op

Diesel

In 2009 tekende Foscarini een samenwerkingsovereenkomst met Diesel als onderdeel van het project ‘Home Collection’ voor woninginrichting en lifestyle. Deze samenwerking biedt Foscarini de gelegenheid om contact te leggen met een nieuw doelwit en nieuwe levensstijlen door middel van de collectie die Diesel heeft bedacht voor zijn eigen doel; ‘Diesel living with Foscarini’. De Diesel-Foscarini collectie spreekt een verscheidenheid aan verschillende talen.. – van rock tot pop, van graphics tot kunst, industriële ontwerpen, vintage – om de onmiskenbare Diesel levensstijl te illustreren.

Ironisch, eclectisch, gloeiend zijn enkele woorden die de collectie van Diesel omschrijven. De collectie bevat meer dan 40 verschillende lampmodellen. En wordt gepresenteerd in verschillende vormen, materialen en gebruiksdoelen. Het leent zicht voor het onderscheiden van onverwachte en onconventionele omgevingen van huiselijke instellingen tot openbare omgevingen, altijd met een sterkte persoonlijkheid.

De selectie van en onderzoek naar materiaal voor Foscarini, en misschien nog meer in de Diesel-Foscarini collectie, is van groot belang. Materialen die nog nooit in de verlichtingsindustrie zijn toegepast, worden de meerwaarde van de lampen in deze collectie.

Matser is officieel Diesel dealer

Alle 2

|   Producten per pagina Per pagina  

Heeft u vragen?

Neem gerust contact op, wij helpen u graag.

0317 - 419 007
info at matser dot nl