Lyngby

Porcelænsfabrikken Danmark – Lyngby Porcelæn is opgericht in 1936 in Kgs. Lyngby, ten noorden van Kopenhagen, als fabrikant van porseleinen serviessets, vazen en andere design stukken van hoog vakmanschap en technische kwaliteit.

Toen de fabriek in 1969 sloot, had Porcelænsfabrikken Danmark – Lyngby Porcelæn een grote naam opgebouwd in de Deense ontwerpgeschiedenis met zijn unieke en onderscheidende ontwerpen. Waarvan er vandaag de dag nog veel bestaan. Met het signatuur Lyngby als vaasontwerp op de voorgrond combineerde de fabriek klassiek vakmanschap met geavanceerde productietechnieken, wat resulteerde in een DNA van pure functionaliteit en schoonheid in elk product.

In 2012 is de Porcelænsfabrikken Danmark – Lyngby Porcelæn opnieuw geopend en ontwikkeld heruitgaven van iconische ontwerpen die gereproduceerd worden met de grootste zorg en respect voor het nobele ontwerp erfgoed.

Certificering van de authenticiteit

Altijd onthouden om de postzegel op de bodem van een Lyngby vaas te controleren voordat u het koopt. De originele Lyngby Vaas van Porcelænsfabrikken Danmark – Lyngby Porcelæn heeft het bekende, met de hand gedrukte monogram onderaan. Deze garandeert u dat u een ‘design icon’ koopt die generaties doorgegeven kan worden.

Matser is officieel Lyngby dealer

Op dit moment zijn wij bezig met het vullen van de collectie/shop.
Voor uw zoekopdracht neem contact met ons op of bezoek onze showroom, wij helpen u graag verder.

Alternatieve producten

Heeft u vragen?

Neem gerust contact op, wij helpen u graag.

0317 - 419 007
info at matser dot nl