Alle 7

|   Producten per pagina Per pagina  
Sorteer op

Loft 79

Loft 79 is een Nederlands merk, gevestigd in Aarle-Rixtel, Noord-Brabant, met een jarenlange traditie van degelijke gordijnstoffen. Deze fundamentele bouwstenen dragen nog steeds bij aan het succes van de huidige collectie van het merk.

Loft 79 staat voor toegankelijke luxe en hoogstaande kwaliteit. De collectie is geïnspireerd door het stadse leven van de moderne consument en kenmerkt zich door een internationale uitstraling, eigentijdse look & feel en no nonsens materialen die luxe ogen en toch onderhoudsvriendelijk zijn.

De handtekening van onze Loft 79 designers heeft geresulteerd in een mondiale collectie passend bij de huidige interieurbeleving.

Doordat alles in eigen beheer wordt ontwikkeld en geproduceerd, is het mogelijk de kwaliteit goed onder controle te houden. Je krijgt dan ook op elk product een garantie op fabricagefouten. Alle Loft 79 producten zijn kleurecht, zo goed als krimpvrij en over het algemeen zijn de meeste, prima zelf te wassen.

Loft 79 maakt deel uit van de beursgenoteerde multinational Hunter Douglas, toonaangevend in de interieurbranche. Hunter Douglas is o.a. bekend van het merk Luxaflex.

Matser is officieel Loft 79 dealer

Alle 7

|   Producten per pagina Per pagina  

Heeft u vragen?

Neem gerust contact op, wij helpen u graag.

0317 - 419 007
info at matser dot nl