Een nieuw interieur Ede

Bent u woonachtig in Ede en heeft u het gevoel dat het tijd wordt voor een nieuw interieur? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Matser in Wageningen. Samen met u bekijken we welke kleuren, stijlen en meubelen het beste passen in uw interieur. We hebben veel ervaring met het inrichten van huizen en gaan ook graag eens met u om tafel zitten. Het is dan belangrijk om goed in beeld te krijgen wat uw persoonlijke stijl is, waar u van houdt en waar u zich prettig bij voelt. Aan de hand hiervan gaan wij aan de slag met interieuradvies voor Ede.

Het mooiste interieurontwerp voor Ede

Bij het inrichten van een interieur is het belangrijk om daar goed rekening te houden met uw persoonlijke wensen. Vandaar ook dat wij een goed beeld willen krijgen van wat u belangrijk vindt in een interieur. Onze winkel voor interieurs is in 1892 geopend. We hebben door de jaren heen heel wat mensen aan een ideaal interieur geholpen. Hiervoor verkopen wij in onze winkel de mooiste meubelen van echte topmerken. U kunt er op rekenen dat dit prachtige meubelen van merken als B&B Italia, Muuto, Leoluxl, Carl Hansen en Kvadrat er ook in uw interieur fantastisch uit zullen zien.

Aan de slag met uw interieur in Ede

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Kom dan vandaag nog langs in onze winkel of neem met ons contact op. We hebben ruim 2750m2 aan woonwerelden voor u klaarstaan, waarmee we u willen inspireren om straks een inrichting in uw huis te hebben waar u zich helemaal in thuis voelt. Uiteraard kunt u bij ons ook eens om tafel gaan zitten met een van onze experts op het gebied van interieur design. We geven interieuradvies voor Ede, maar ook voor de omliggende plaatsen. We hopen dan ook dat wij voor interieurontwerp in Ede snel een keer van u zullen horen!