BEZORGEN, AFHALEN & LEVERTIJD

Matser zorgt voor een snelle en betrouwbare levering. Kleine pakketten versturen wij via PostNL. Grote producten leveren de professionele monteurs van Matser zelf bij u af, of worden geleverd via een betrouwbaar vervoersbedrijf.


AANKOPEN VIA ONZE WEBSHOP:

OPHALEN MATSER WINKEL
U kunt uw bestelling afhalen bij Matser in de winkel in Wageningen. De winkel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag en iedere 1e en 3e zondag van de maand. Voor openingstijden zie de website.

KLEINE ARTIKELEN
Bestellingen van kleine artikelen (maximaal formaat 175x78x50 cm en maximum gewicht 30 kg) worden bij u bezorgd door PostNL. Is het artikel op voorraad, dan ontvangt u uw bestelling binnen 4 werkdagen bij u thuis.
Mocht het product niet in voorraad zijn, dan neemt Matser contact met u op om u te informeren over de exacte levertijd.
Voor iedere bestelling onder €50,- die via onze webshop besteld wordt, berekenen wij €7,25. Bestellingen boven € 50,- verzenden wij gratis!
Er geldt een uitzondering voor bezorging naar de Waddeneilanden.

GROTE ARTIKELEN
Bij een bestelling van een groot artikel neemt Matser zo spoedig mogelijk contact met u op via email of telefonisch, om samen met u een geschikte bezorgdag af te spreken.
Voor iedere bestelling onder €50,- berekenen wij €7,25. Bestellingen boven € 50,- verzenden wij gratis! (m.u.v SALE artikelen).
Er geldt een uitzondering voor bezorging naar de Waddeneilanden.

SALE ARTIKELEN
Bij een bestelling van een SALE artikel via onze webshop berekenen wij verzendkosten (op basis van nacalculatie). Afhankelijk van het product en de locatie worden de verzendkosten met u besproken.


VERZENDKOSTEN GERETOURNEERDE ARTIKELEN
Verzendkosten in verband met geretourneerde artikelen zijn voor rekening van de klant. Voor het demonteren en ophalen van retourartikelen berekenen we retourkosten. Voor een prijsopgave hiervoor svp contact opnemen via  shop@matser.nl


MONTAGESERVICE
Heeft u een artikel besteld dat nog in elkaar gezet moet worden bij aflevering? Zo kan een kast in elkaar zetten of een lamp ophangen de nodige kennis en ervaring vereisen. Wilt u dit graag door de ervaren interieurbouwers van Matser laten doen? Neem dan contact op met ons via shop@matser.nl


LEVERTIJDEN
De levertijden zijn verschillend per leverancier, afhankelijk van het product. Sommige van onze producten zijn direct uit showroom leverbaar, andere producten hebben een levertijd van 2-4 weken, 4-6 of meer dan 6 weken.  Daarnaast is het mogelijk dat sommige van onze leveranciers een Quick ship programma aanbieden. Vooraf geselecteerde producten binnen 2 weken in huis. Door de Covid-19 maatregelen kan het zijn dat de levertijden langer dan normaal zijn, dit in verband met gesloten grenzen of het niet kunnen produceren van nieuwe voorraden.

Vraag altijd één van onze collega’s naar de actuele levertijden.