Greta Karpet met backing | Kasthall

4.560,- 2.950,-

Sale

Alleen het showroom karpet is in de SALE, andere maten en kleuren zijn te bestellen.

Aangegeven SALE prijs is de prijs exclusief bezorgen en/of plaatsen. 

Op voorraad:
Ja
Levertijd:
Direct leverbaar

Showroommodel 4.560,- 2.950,-
Aantal beschikbaar: 1

Greta Karpet met backing | Kasthall

De kunst van het verzamelen. Geïnspireerd door restproducten en vondsten in onze absolute omgeving, namelijk onze fabriek en weverij, hebben we een speelse, inspirerende en veelzijdige gereedschapskist gecreëerd. Kleurtinten, textuur en tactiliteit van restjes, hout, glas, metaalschroot, oude ponskaarten en verpakkingen hebben geleid tot prachtige gemengde tinten; een toevoeging van zeven nieuwe kleuren (aan de reeds bestaande vijf) aan de Greta-familie. Elk vloerkleed bestaat uit twaalf verschillende garens, waardoor complexe, maar harmonische kleurencombinaties ontstaan. Een levendig vloerkleed van superieure kwaliteit waarvan het contrasterende en tijdloze karakter eraan herinnert hoe kwaliteit constant terugkeert in onze levenscyclus. Het originele conceptuele ontwerp is gemaakt door Gunilla Lagerhem Ullberg, 2007.


Over dit merk

GEMAAKT IN ZWEDEN. ONTWORPEN VOOR DE WERELD

Kasthall is een Zweeds bedrijf dat tapijten en textielvloeren ontwerpt en produceert voor de wereldwijde interieurbranche. Sinds 1889 heeft de fabriek in Kasthall in Kinna, West-Zweden, tapijten voor allerlei soorten klanten en ruimtes gemaakt; als voorbeeld het Zweedse koninklijke kasteel.

Kasthall Design Studio gaat over het transformeren van de visie van een klant naar een perfecte ontwerpoplossing. Kasthall biedt de mogelijkheid om een volledig op maat gemaakte oplossing te creëren, of het nu gaat om een complex textieltapijt, een onconventionele vorm of gewoon een perfect op elkaar afgestemde kleur. Omdat alle Kasthall-vloerkleden op maat worden gemaakt, hebben de klanten de vrijheid om te kiezen welke maat, kleur en patroon het beste bij hen past. Kasthall Design Studio is een huwelijk tussen onze ontwerpvaardigheden en onze technische expertise, twee disciplines die nodig zijn om het perfecte unieke tapijt te realiseren.

Matser is officieel Kasthall dealer

Greta Karpet met backing | Kasthall

Kasthall
Gunilla Lagerhem Ullberg
Zweden
Geel
100% Wol
L:280 x B:290 cm

Dit artikel is een showroommodel, bij Matser in de winkel kunt u dit product bekijken. Mocht u op zoek zijn naar een andere versie van dit product, of wilt u kijken en ervaren in welke uitvoeringen dit product nog meer leverbaar is, dan kunt u langskomen in onze winkel of contact met ons opnemen voor een afspraak. Onze interieuradviseurs geven graag u de passende informatie en een offerte.