Ingrid Icon Karpet | Kasthall

_ ontworpen door Gunilla Lagerhem Ullberg

Ingrid Icon is een met de hand geweven karpet gemaakt van fijne wol en haargaren van Kasthall zelf. Gunilla Lagerhem Ullberg creëerde dit patroon in 2008 geïnspireerd op textielhandwerk en de traditionele gebreide trui die deel uitmaakt van het Scandinavisch erfgoed. In een palet dat zowel de landelijke wortels als het stadsleven reflecteert, wordt de moderniteit van Ingrid Icon benadrukt. De gestreepte rand draagt ​​bij aan het eigentijdse gevoel. Ingrid Icon is er in verschillende maten, van lopertjes tot kamerbreed tapijt.

Voorgestelde maten:
85 X 240 cm – 135 X 200 cm – 160 X 240 cm – 195 x 300 cm – 240 x 350 cm – 290 x 400 cm – 340 x 450 cm – 390 x 500 cm
Op maat gemaakt:
Minimale breedte: 70 cm – Maximale breedte: 600 cm

Ook geschikt als exclusief kamerbreed tapijt!

Op voorraad:
Ja
Levertijd:
Meer dan 6 weken

Ingrid Icon Karpet | Kasthall


Over dit merk

GEMAAKT IN ZWEDEN. ONTWORPEN VOOR DE WERELD

Kasthall is een Zweeds bedrijf dat tapijten en textielvloeren ontwerpt en produceert voor de wereldwijde interieurbranche. Sinds 1889 heeft de fabriek in Kasthall in Kinna, West-Zweden, tapijten voor allerlei soorten klanten en ruimtes gemaakt; als voorbeeld het Zweedse koninklijke kasteel.

Kasthall Design Studio gaat over het transformeren van de visie van een klant naar een perfecte ontwerpoplossing. Kasthall biedt de mogelijkheid om een volledig op maat gemaakte oplossing te creëren, of het nu gaat om een complex textieltapijt, een onconventionele vorm of gewoon een perfect op elkaar afgestemde kleur. Omdat alle Kasthall-vloerkleden op maat worden gemaakt, hebben de klanten de vrijheid om te kiezen welke maat, kleur en patroon het beste bij hen past. Kasthall Design Studio is een huwelijk tussen onze ontwerpvaardigheden en onze technische expertise, twee disciplines die nodig zijn om het perfecte unieke tapijt te realiseren.

Matser is officieel Kasthall dealer

Ingrid Icon Karpet | Kasthall

Kasthall
Gunilla Lagerhem Ullberg

Voor meer informatie over de Kasthall Ingrid Icon Karpet of een aantrekkelijke offerte kunt u contact opnemen met een van onze interieuradviseurs, zij helpen u graag verder.