Parrot DTW Vloerlamp | GRAU

Vanaf 1.015,-

Dankzij de ingebouwde batterij is de Parrot gemakkelijk overal te plaatsen. De lamp is in hoogte verstelbaar en dimbaar. Het licht is zacht van karakter en kleurt warmer wanneer je de lamp dimt.

Op voorraad:
Nee
Levertijd:
Onbekend

Showroommodel 1.097,-

Offerte aanvragen

Parrot DTW Vloerlamp | GRAU

Deze volledig draagbare staande lamp straalt creatieve expressie uit met zijn in hoogte verstelbare behuizing en draaibare lampkop. Laad op met onze innovatieve oplaadsteen. PARROT nodigt uit tot vrolijk gebruik met zijn intuïtieve lichtregeling en lichtgewicht, aanpasbaar lichaam. Gebruik PARROT om te lezen, te werken, bij je bed, bureau, als architecturaal licht of als mobiel sculpturaal object. PARROT wordt gedimd via een intuïtief aanraakgevoelig paneel dat ook discreet de laadstatus van de batterij weergeeft. Veeg de dimmer omhoog en PARROT zorgt voor een scherper, helderder licht. Veeg naar beneden en het licht wordt zachter tot een zachte amberkleurige gloed. PARROT is verkrijgbaar in zwart, wit, oranje of lichtblauw. Het uiterst efficiënte LED-display van PARROT zorgt voor een prachtige, zonachtige lichtschijf. Onze geïntegreerde warmDIM-technologie past de kleurtemperatuur automatisch aan de helderheid aan.


Over dit merk

Tobias Grau streeft al meer dan 30 jaar naar de hoogste kwaliteit in verlichting en armaturen.

Met de LED en technische ontwikkelingen eromheen heeft Tobias Grau de mogelijkheid gekregen om een nieuwe innovatieve en uitgebreide collectie voor residentiele, kantoor- en architecturale verlichting te creëren.

Alle ontwerpen van de producten komen van Tobias Grau.
Het wordt gekenmerkt door een beperking tot de essentie. Een team van ingenieurs en assistent-ontwerpers ontwikkelt oplossingen voor de beste manier om functie en vorm van de armatuur te combineren, waarvan vele zijn bekroond met designprijzen.

Duurzaamheid, milieubescherming en maximaal comfort zijn essentieel voor Tobias Grau. Ze werken continu aan de ontwikkeling van duurzame en energiezuinige producten.

Met een team van 150 werknemers wordt de ontwikkeling, productie en distributie voor het bedrijf, gelegen in de buurt van Hamburg, uitgevoerd onder gezamenlijk beheer van Franziska en Tobias Grau.

Matser is officieel GRAU dealer

Parrot DTW Vloerlamp | GRAU

GRAU
Duitsland
Wit
Gepoedercoat aluminium
Ø15 x H:98-140 cm

Dit artikel is een showroommodel, bij Matser in de winkel kunt u dit product bekijken. Mocht u op zoek zijn naar een andere versie van dit product, of wilt u kijken en ervaren in welke uitvoeringen dit product nog meer leverbaar is, dan kunt u langskomen in onze winkel of contact met ons opnemen voor een afspraak. Onze interieuradviseurs geven graag u de passende informatie en een offerte.