Parrot Vloerlamp | GRAU

Vanaf 1.015,-

Dankzij de ingebouwde batterij is de Parrot gemakkelijk overal te plaatsen. De lamp is in hoogte verstelbaar en dimbaar. Het licht is zacht van karakter en kleurt warmer wanneer je de lamp dimt.

Op voorraad:
Ja
Levertijd:
Onbekend

Showroommodel 1.097,-

Offerte aanvragen

Parrot Vloerlamp | GRAU

Een nieuwe vrijheid van verlichting
Portable PARROT combineert zijn minimalistische ontwerp met geavanceerde kabelvrije technologie, zodat je licht door verschillende instellingen en situaties kunt dragen en beheren. Gebruik PARROT naast je bed, aan je bureau, in de studio, als architectonisch licht of als mobiel sculpturaal object.


Over dit merk

Tobias Grau streeft al meer dan 30 jaar naar de hoogste kwaliteit in verlichting en armaturen.

Met de LED en technische ontwikkelingen eromheen heeft Tobias Grau de mogelijkheid gekregen om een nieuwe innovatieve en uitgebreide collectie voor residentiele, kantoor- en architecturale verlichting te creëren.

Alle ontwerpen van de producten komen van Tobias Grau.
Het wordt gekenmerkt door een beperking tot de essentie. Een team van ingenieurs en assistent-ontwerpers ontwikkelt oplossingen voor de beste manier om functie en vorm van de armatuur te combineren, waarvan vele zijn bekroond met designprijzen.

Duurzaamheid, milieubescherming en maximaal comfort zijn essentieel voor Tobias Grau. Ze werken continu aan de ontwikkeling van duurzame en energiezuinige producten.

Met een team van 150 werknemers wordt de ontwikkeling, productie en distributie voor het bedrijf, gelegen in de buurt van Hamburg, uitgevoerd onder gezamenlijk beheer van Franziska en Tobias Grau.

Matser is officieel GRAU dealer

Parrot Vloerlamp | GRAU

GRAU
Duitsland
Oranje
Gelakt Aluminium
Ø28 x H:98-140 cm

Dit artikel is een showroommodel, bij Matser in de winkel kunt u dit product bekijken. Mocht u op zoek zijn naar een andere versie van dit product, of wilt u kijken en ervaren in welke uitvoeringen dit product nog meer leverbaar is, dan kunt u langskomen in onze winkel of contact met ons opnemen voor een afspraak. Onze interieuradviseurs geven graag u de passende informatie en een offerte.