Tense portabel tafel lamp | New Works

448,-

De ronde vorm en het smalle uiterlijk geven de lamp een zwevende uitstraling, wat de lamp tegelijkertijd ook zeer elegant maakt. De Tensen tafellamp van New Works zorgt voor een zeer aangenaam en sfeervol licht in de ruimte waarin hij staat.

Op voorraad:
Nee
Levertijd:
Direct leverbaar

Showroommodel 448,-

Offerte aanvragen

Tense portabel tafel lamp | New Works

Tafellamp model Tense, portable
kleur: wit
21810
4W LED, 2700K to 3300K (3 steps), Lumen: 350 lm


Over dit merk

New Works is opgericht in 2015 door Nikolaj Meier en Knut Bendik Humlevik vanuit de wens om een designhuis op te richten waar design met zorg en aandacht tot leven komt en waar ruimte is voor creatieve experimenten – een plek voor Nieuw Werk.

New Works presenteert een collectie op het snijvlak van oud en nieuw. Licht en donker. Ontwerp en kunst. Het vormt een eerbetoon aan de sterke Scandinavische geschiedenis van vakmanschap en materialiteit, terwijl ze de hedendaagse vormen van vandaag uitdagen.

Matser is officieel New Works dealer

Tense portabel tafel lamp | New Works

New Works
Panter & Tourron
Denenmarken
wit
Tyvek
H:34 cm x D:14 cm

Dit artikel is een showroommodel, bij Matser in de winkel kunt u dit product bekijken. Mocht u op zoek zijn naar een andere versie van dit product, of wilt u kijken en ervaren in welke uitvoeringen dit product nog meer leverbaar is, dan kunt u langskomen in onze winkel of contact met ons opnemen voor een afspraak. Onze interieuradviseurs geven graag u de passende informatie en een offerte.