Oplaadbare LED lamp Carrie | Menu

200,-

De Carrie kan gemakkelijk overal neer worden gezet. Dit is vooral handig wanneer er geen stroompunt in de buurt is. Zo kun je de Carrie in de kast zetten, op tafel of waar je maar wilt!

Op voorraad:
Ja (nog 3 beschikbaar)
Levertijd:
Direct leverbaar

Oplaadbare LED lamp Carrie | Menu

In Denemarken, waar de winter lang en koud is, is het creëren van een warme sfeer een manier van leven. De nationale voorliefde voor kaarsen laat die duidelijk zien. ‘Hygge’ is onderdeel van de Deense cultuur, een woord dat gezelligheid en comfortabele belichaamt en een gevoel van tevredenheid biedt. Het was zowel de drang om een lichtgewicht, draagbare lamp te maken als een verlangen om ‘Hygge’ te eren. ‘Hygge’ is de inspiratiebron geweest voor de Carrie LED-lamp. De lamp is ontworpen door Norm Architects. De Carrie kan gemakkelijk gebruikt worden als bedlampje of op kantoor of als alternatief voor kaarsen op de eettafel.

De Carrie wordt geleverd met een handige USB-oplader. Bij volledig opgeladen kan de lamp 5 uur branden. Daarnaast heeft de Carrie drie standen; 50%-100%-uit.
Verkrijgbaar in 4 kleuren; Olive – Burned Red – White – Black


Over dit merk

De filosofie van Menu is simpel. Menu wil de wereld beter, minder gecompliceerd en een beetje leuker maken.

Met toonaangevende ontwerpers maakt Menu objecten die ze voor nu en altijd koesteren. Menu werkt met enkele van de meest gedreven creatieve personen uit de wereld van architectuur om zo een hoogwaardig ontwerp te produceren met een heldere Scandinavische uitstraling.

Bij Menu zijn ze geobsedeerd door slimme oplossingen voor in het moderne leven. Menu wil mooie objecten maken voor dagelijks gebruik. En of dat nou een onmisbaar onderdeel is in de keuken, een slimme zwevende plank of een prachtige vaas die de finishing touch geeft aan uw leefruimte Menu wil graag voor alles een oplossing bieden.

Waar Menu kan, werken ze zoveel mogelijk met lokale handwerkslieden van over de hele wereld, met behoud van de vaardigheden tijdens het maken van het beste moderne ontwerp.

Matser is officieel Menu dealer

Oplaadbare LED lamp Carrie | Menu

Menu
Denemarken
Zwart
Mondgeblazen Opal glas | Gepoedercoat staal
H:24,5 x B:13,5 cm

Voor meer informatie over de Menu Oplaadbare LED lamp Carrie of een aantrekkelijke offerte kunt u contact opnemen met een van onze interieuradviseurs, zij helpen u graag verder.