Flowerpot VP9 Oplaadbare Tafellamp | &Tradition

Vanaf 274,-

De VP9 Flowerpot lamp is een draagbare lamp met ingebouwde accu. Ideaal om te plaatsten op plekken waar een stroompunt niet voorhanden is, zoals op is in een kast.  Of om bijvoorbeeld op een mooie zomeravond buiten op tafel te zetten.

Op voorraad:
Ja
Levertijd:
Onbekend

Showroommodel 274,-

Offerte aanvragen

Flowerpot VP9 Oplaadbare Tafellamp | &Tradition

De Flowerpot, een felgekleurde lamp met een ronde hanger die aan de halfgewelfde bovenkap hangt, belichaamt de experimentele houding van Verner Panton. Iets kleiner dan de tafellampversie en bewust licht van gewicht, is de draagbare VP9 uitgerust met een USB-oplaadkabel. Het is verkrijgbaar in een breed scala aan eigentijdse kleuren en zal een gezellige sfeer brengen in binnen- en buitenomgevingen.


Over dit merk

&Tradition (andTradition) is een jong Deens design bedrijf dat in 2010 opgericht is. Het doel van dit Deense designmerk is een brug te slaan tussen ambacht en design. &Tradition streeft naar innovatie zonder daarbij haar Scandinavische herkomst uit het oog te verliezen.

Het unieke portfolio van meubels en verlichting omvat ontwerpen van de jaren 1930 tot heden en omvat interieurobjecten van internationaal befaamde ontwerpers. Sinds 2014 zijn traditionele Kelim vloerkleden toegevoegd aan de collectie.

Het gebruik van ruwe materialen in combinatie met respect voor de natuur staat centraal binnen de &Tradition collectie. Dit is in veel producten dan ook terug te vinden.

Matser is officieel &Tradition dealer

Flowerpot VP9 Oplaadbare Tafellamp | &Tradition

&Tradition
Verner Panton
Denemarken
Chrome-Plated
Polycarbonaat | Staal
Ø16 x H:29,5 cm

Dit artikel is een showroommodel, bij Matser in de winkel kunt u dit product bekijken. Mocht u op zoek zijn naar een andere versie van dit product, of wilt u kijken en ervaren in welke uitvoeringen dit product nog meer leverbaar is, dan kunt u langskomen in onze winkel of contact met ons opnemen voor een afspraak. Onze interieuradviseurs geven graag u de passende informatie en een offerte.