NJP Tafellamp | Louis Poulsen

Vanaf 610,-

Op voorraad:
Ja
Levertijd:
Onbekend

Showroommodel 610,-

Offerte aanvragen

NJP Tafellamp | Louis Poulsen

De lamp is ontworpen door designstudio Nendo in Japan en ontwerper Oki Sato. NJP Table is een nieuwe interpretatie van de klassieke architectuurlamp. De functionele componenten zijn duidelijk te zien dankzij de eenvoudige, eerlijke vormgeving. De toepassingen van de lamp zijn tot in elk detail bestudeerd: De twee verbindingsstukken in de arm maken de armatuur zeer flexibel, waardoor de positie van de lamp eenvoudig is aan te passen. De veren in deze verbindingsstukken zijn zichtbaar, wat bijdraagt aan het decoratieve karakter van de lamp. Ook het scherm aan de achterkant biedt mogelijkheden om de kop traploos te verstellen. Tevens zorgt het voor ventilatie voor de ledunits.


Over dit merk

Louis Poulsen, opgericht in 1874, is een Deense verlichtingsfabrikant, geboren uit de Scandinavische designtraditie. De functie en het ontwerp van de producten van Louis Poulsen zijn afgestemd op het reflecteren en ondersteunen van het ritme van natuurlijk licht. Elk detail in het ontwerp heeft een doel. Elk ontwerp begint en eindigt met licht.

In nauwe samenwerking met ontwerpers, architecten en andere talenten zoals Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton en Louise Campbell, heeft Louis Poulsen zich gevestigd als een van de belangrijkste wereldwijde leveranciers van architecturale en decoratieve verlichting. De producten van Louis Poulsen worden zowel binnen als buiten toepast in de particuliere en (professionele) zakelijke markt.

Louis Poulsen ontwerpt om licht te vormen!

Matser is officieel Louis Poulsen dealer

NJP Tafellamp | Louis Poulsen

Louis Poulsen
Nendo
Denemarken
Zwart
Gelakt aluminiu | Gelakt staal
Ø22 x H:48 x D:48 cm

Dit artikel is een showroommodel, bij Matser in de winkel kunt u dit product bekijken. Mocht u op zoek zijn naar een andere versie van dit product, of wilt u kijken en ervaren in welke uitvoeringen dit product nog meer leverbaar is, dan kunt u langskomen in onze winkel of contact met ons opnemen voor een afspraak. Onze interieuradviseurs geven graag u de passende informatie en een offerte.