VL38 LED Vloerlamp | Louis Poulsen

Vanaf 675,-

Uitvoering in onze showroom: Afmeting: Hoogte: 120 cm, Materiaal: Voet: Gegoten aluminium, Kleur: Wit, Scherm: Getrokken aluminium, Kleur: Wit, Staander: Geborsteld messing

Op voorraad:
Ja
Levertijd:
Onbekend

Showroommodel 675,-

Offerte aanvragen

VL38 LED Vloerlamp | Louis Poulsen

De armatuur werpt het licht naar beneden. De schaduwhoek kan worden aangepast voor een optimale lichtspreiding. Het scherm is wit aan de binnenkant, waardoor er een comfortabel, zacht licht ontstaat.


Over dit merk

Louis Poulsen, opgericht in 1874, is een Deense verlichtingsfabrikant, geboren uit de Scandinavische designtraditie. De functie en het ontwerp van de producten van Louis Poulsen zijn afgestemd op het reflecteren en ondersteunen van het ritme van natuurlijk licht. Elk detail in het ontwerp heeft een doel. Elk ontwerp begint en eindigt met licht.

In nauwe samenwerking met ontwerpers, architecten en andere talenten zoals Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton en Louise Campbell, heeft Louis Poulsen zich gevestigd als een van de belangrijkste wereldwijde leveranciers van architecturale en decoratieve verlichting. De producten van Louis Poulsen worden zowel binnen als buiten toepast in de particuliere en (professionele) zakelijke markt.

Louis Poulsen ontwerpt om licht te vormen!

Matser is officieel Louis Poulsen dealer

VL38 LED Vloerlamp | Louis Poulsen

Louis Poulsen
Vilhelm Lauritzen
Denemarken
Wit | Messing
Voet: Gegoten Aluminium | Scherm: Getrokken Aluminium | Staander: Geborsteld Messing
Hoogte: 120 cm

Dit artikel is een showroommodel, bij Matser in de winkel kunt u dit product bekijken. Mocht u op zoek zijn naar een andere versie van dit product, of wilt u kijken en ervaren in welke uitvoeringen dit product nog meer leverbaar is, dan kunt u langskomen in onze winkel of contact met ons opnemen voor een afspraak. Onze interieuradviseurs geven graag u de passende informatie en een offerte.