Hanglamp model Tense | New Works

Deze Tense hanglamp van New Works lijkt als een wolkje door het interieur te zweven. Het ietwat doorschijnende materiaal maakt de lamp niet alleen bijzonder, maar ook sfeervol. De Tense hanglamp geeft daardoor een zachte en warme indruk. Past ook mooi in een Scandinavisch interieur. Nieuwsgierig naar dit lichtobject?  Matser heeft ze als een groep (alle maten) in onze winkel opgehangen, prachtig!

Op voorraad:
Nee
Levertijd:
Direct leverbaar

Showroommodel

Offerte aanvragen

Hanglamp model Tense | New Works

Hanglamp model Tense
kleur: wit
maat: doorsnede 900 mm


Over dit merk

New Works is opgericht in 2015 door Nikolaj Meier en Knut Bendik Humlevik vanuit de wens om een designhuis op te richten waar design met zorg en aandacht tot leven komt en waar ruimte is voor creatieve experimenten – een plek voor Nieuw Werk.

New Works presenteert een collectie op het snijvlak van oud en nieuw. Licht en donker. Ontwerp en kunst. Het vormt een eerbetoon aan de sterke Scandinavische geschiedenis van vakmanschap en materialiteit, terwijl ze de hedendaagse vormen van vandaag uitdagen.

Matser is officieel New Works dealer

Hanglamp model Tense | New Works

New Works
Panter & Tourron
Denemarken
wit
doorsnede 90 cm

Dit artikel is een showroommodel, bij Matser in de winkel kunt u dit product bekijken. Mocht u op zoek zijn naar een andere versie van dit product, of wilt u kijken en ervaren in welke uitvoeringen dit product nog meer leverbaar is, dan kunt u langskomen in onze winkel of contact met ons opnemen voor een afspraak. Onze interieuradviseurs geven graag u de passende informatie en een offerte.