Cocos Unicolor | Cunera

In cocos biedt Cunera u diverse sfeervolle kwaliteiten. Cocos Visgraat is samengesteld uit 70% cocos en 30% sisal, geleverd in een naturel tint. Ook leverbaar in Bouclé (65% cocos en 35% sisal) of Unicolor (100% cocos). Door zijn natuurlijke oorsprong is cocos tapijt structuurvol en karakteristiek!

Op voorraad:
Ja
Levertijd:
Meer dan 6 weken

Cocos Unicolor | Cunera

In cocos biedt Cunera u diverse sfeervolle kwaliteiten. Cocos Unicolor is samengesteld uit 100% cocos, geleverd in een naturel tint. Ook leverbaar in Bouclé (65% cocos en 35% sisal) of Visgraat (70% cocos en 30% sisal). Door zijn natuurlijke oorsprong is cocos tapijt structuurvol en karakteristiek!


Over dit merk

In 1870 richtten de heren Lucas van Wijngaarden en Jan van der Graaff een vennootschap op “ter verkoping en fabricage van tapijten, matten, koedekken en aanverwante artikelen”. Het bedrijf heet “L. van Wijngaarden – De Volharding”, wordt later omgedoopt in “L. van Wijngaarden & Zn’s Tapijten- en Mattenfabriek” en tenslotte, in het huidige “Cunera Vloerbedekking, Woningtextiel en Meubelen BV, kortweg Cunera. Decennialang produceert Cunera cocos lopers, tapijten en matten.

In de moeilijke jaren waarin de consument voor voornamelijk synthetische vloerbedekking kiest blijft Cunera zich sterk maken voor natuurlijke vloerbedekking. En met succes! Halverwege de jaren 80 gaat de consument dankzij een toenemend milieubewustzijn steeds vaker over op de Cunera producten. Inmiddels levert Cunera zowel nationaal als internationaal een complete collectie kamerbreed, karpetten, lopers en matten onder de noemer Wonen Op Natuur. De basismaterialen hiervoor zijn cocos, sisal, zeegras, papier, leder, wol en combinaties hiervan.

In 1995 ontving Cunera op haar 125e verjaardag een koninklijke onderscheiding en wordt het predikaat ‘bij koninklijke beschikking hofleverancier’ gevoerd.

 

Matser is officieel Cunera dealer

Cocos Unicolor | Cunera

Cunera
Naturel
100% Cocos
Nederland
200 x 250 cm | 200 x 300 cm | 250 x 350 cm | 300 x 400 cm

Voor meer informatie over de Cunera Cocos Unicolor of een aantrekkelijke offerte kunt u contact opnemen met een van onze interieuradviseurs, zij helpen u graag verder.