Terrazzo Karpet | Kasthall

Nee, rotsen zijn niet levenloos. Een nauwere blik op stenen, mineralen en kristallen zal dankzij het gefacetteerde oppervlak, de glinsterende kleurenshow van de natuur onthullen. Hetzelfde geldt voor Terrazzo – op een homogene afstand, dichterbij komend lijkt het levendig en speels. Het proces met drie shuttles, waarvan twee haargarens dragen en een met ons eigen bouclé-garen, produceert een zeer duurzaam tapijt met een karakteristieke frameachtige omtrek in accentkleur. Met inspiratie voortgekomen uit ruige oppervlakken en texturen zoals steen, mineralen en edelstenen. De kleuren steken zo zacht en levendig uit dat ze de kleurtinten van de omringende ruimte oppikken. Terrazzo is een constante uitnodiging voor creativiteit. Een tapijt geschikt voor openbare ruimtes, maar ook een geweldige keuze voor bij u thuis. Gemaakt van 77% wol en 23% linnen.

Voorgestelde maten:
90 x 240 cm – 140 x 200 cm – 170 x 240 cm – 200 x 300 cm – 250 x 350 cm – 300 x 400 cm – 350 x 450 cm

Op maat gemaakt:
Minimale breedte: 70 cm – Maximale breedte: 600 cm

Op voorraad:
Ja
Levertijd:
Meer dan 6 weken

Terrazzo Karpet | Kasthall


Over dit merk

GEMAAKT IN ZWEDEN. ONTWORPEN VOOR DE WERELD

Kasthall is een Zweeds bedrijf dat tapijten en textielvloeren ontwerpt en produceert voor de wereldwijde interieurbranche. Sinds 1889 heeft de fabriek in Kasthall in Kinna, West-Zweden, tapijten voor allerlei soorten klanten en ruimtes gemaakt; als voorbeeld het Zweedse koninklijke kasteel.

Kasthall gaat over het transformeren van een visie in een realistische ontwerpoplossing voor de vloer. Om een ​​Kasthall-tapijt te maken, zijn er verschillende ingrediënten nodig; hoge deskundigheid en vakmanschap, de beste natuurlijke materialen ter wereld en een uitstekend begrip van het ontwerpen. Elke stap en elk kleed wordt geleid door twee motivaties: perfectie en passie!

HET BESTE VAN DE NATUUR
Kasthall kiest hun materialen met de grootste zorg. Naast het uiterlijk is het belangrijk dat de garens die Kasthall gebruikt, de kenmerken hebben die Kasthall nodig heeft voor verschillende soorten omgevingen, zoals slijtvastheid, brandwerendheid en milieueisen. De geweven en met de hand getufte tapijten zijn daarom bijna uitsluitend gemaakt van de beste natuurlijke materialen; wol en linnen.

Matser is officieel Kasthall dealer

Terrazzo Karpet | Kasthall

Kasthall

Voor meer informatie over de Kasthall Terrazzo Karpet of een aantrekkelijke offerte kunt u contact opnemen met een van onze interieuradviseurs, zij helpen u graag verder.