Open – Gordijnstof | Kvadrat

Op voorraad:
Nee
Levertijd:
Onbekend
Offerte aanvragen

Open – Gordijnstof | Kvadrat

Open is een super natuurlijke, levendige en nonchalante effen stof met een ambachtelijke uitstraling. Door het geraffineerde gebruik van hennep in de zuivere materiaal samenstelling van het gordijn, komen de frisheid en lichte onregelmatigheden van de afwisselende garens naar voren die het specifieke karakter van het materiaal tot uitdrukking brengen.

Het gordijn zorgt voor een fijn afgestemde balans tussen het verschijnen en het niet-verschijnen van de kleur. Steenachtige, koelere tinten onderstrepen een zachtheid in de lichtere tinten, terwijl accenten van rijk groen en diepblauw de frisheid behouden en herinneren aan de elementaire tinten van de natuur: Soft Blush, Honey Dew, Pale Lime, Dark Sea, Fresh Forest en Dark Wood.


Over dit merk

Kvadrat werd opgericht In Denemarken in 1968. Vandaag de dag heeft de onderneming een leidende positie op de Europese markt in designtextiel. Daarbij worden architecten, designers, woninginrichters en Kvadrat textiel kan als bekleding, stoffering en gordijnstoffen in uw interieur worden toegepast. De Kvadrat organisatie is constant bezig de esthetische, technologische en artistieke grenzen van textiel te verleggen en werkt hiervoor samen met werelds top designers, architecten en kunstenaars waaronder Alfredo Häberli, Peter Saville, Akira Minagawa, Tord Boontje, David Adjaye en Olafur Eliasson. De Kvadrat stoffen zijn toegepast in ´s werelds meest intrigerende architectonische landmarks.

Onze uitgebreide textielcollectie helpt ons om samen met u de juiste keuze te maken. Onze merken onderscheiden zich door hun specifieke textieldessins, materialen en toegepaste technieken,

Matser is officieel Kvadrat dealer

Open – Gordijnstof | Kvadrat

Kvadrat

Voor meer informatie over de Kvadrat Open – Gordijnstof of een aantrekkelijke offerte kunt u contact opnemen met een van onze interieuradviseurs, zij helpen u graag verder.