Variable Kruk | Variér Furniture AS

Vanaf 369,-

Uitvoering in onze showroom: Afmeting: B:52 x D:72 x H:51 cm, Materiaal: Bekleding: Stof Forest Nap, Kleur: Fern (Groen), Gelakt Beuken, Kleur: Fern (Groen)

Op voorraad:
Ja
Levertijd:
Meer dan 6 weken

Showroommodel 419,-

Offerte aanvragen

Variable Kruk | Variér Furniture AS


Over dit merk

Varier is een in Oslo (Noorwegen) gevestigd meubelbedrijf. Wij
ontwerpen en produceren ergonomische stoelen van hoge kwaliteit, die mensen stimuleren om te bewegen terwijl ze zitten. Onze producten zijn al sinds 1979 toonaangevend in hun klasse. Ze laten creativiteit groeien, thuis en op het werk, en dat over de hele wereld.

Bij Varier geloven we dat we gezonder en duurzamer kunnen leven door in balans te blijven. Onze veelzijdige collectie stoelen weerspiegelt onze focus op mensgericht design als leidraad voor de vorm. Deze werkwijze komt ook tot uiting in het gebruik van kleuren, texturen, materialen en vormen.

Matser is officieel Variér Furniture AS dealer

Variable Kruk | Variér Furniture AS

Variér Furniture AS
Peter Opsvik
Noorwegen
Groen
Bekleding: Stof Forest Nap | Gelakt Beuken
B:52 x D:72 x H:51 cm

Dit artikel is een showroommodel, bij Matser in de winkel kunt u dit product bekijken. Mocht u op zoek zijn naar een andere versie van dit product, of wilt u kijken en ervaren in welke uitvoeringen dit product nog meer leverbaar is, dan kunt u langskomen in onze winkel of contact met ons opnemen voor een afspraak. Onze interieuradviseurs geven graag u de passende informatie en een offerte.