Suit | Artifort

1.383,-

Het eigenzinnige silhouet van Suit met een elegante open rug en soepele lijnen vormt zich moeiteloos naar de vormen van het lichaam. De rolwielen zijn zachtremmend en zorgen ervoor dat je gemakkelijk aan de tafel kunt schuiven.

Op voorraad:
Ja
Levertijd:
Onbekend

Suit | Artifort

Niets gaat boven het maken van een goede eerste indruk die een professionele elegantie met eigen persoonlijkheid reflecteert. Met de volledig gestoffeerde stoel Suit introduceert ontwerpster Monica Förster een nieuwe typologie van zitcomfort in restaurants, werkomgevingen en huizen van mensen met een goed gevoel voor stijl.

Het eigenzinnige silhouet van Suit met een elegante open rug en soepele lijnen vormt zich moeiteloos naar de vormen van het lichaam. Verrassend comfortabel en uitnodigend. De zachte stoffering omarmt de gebruiker als een chic maatpak. Een unieke stoel die elke ruimte exclusieve elegantie en een eigen identiteit geeft.

Wij hebben de Suit staan in de Monza Melange 56 uitvoering.


Over dit merk

De fundamenten voor Artifort zijn gelegd door Jules Wagemans. Hij vestigde zich in 1890 in Maastricht als behanger en stoffeerder. Zijn zoon Henricus Wagemans bouwde het bedrijf uit tot een meubelfabriek. Aan het eind van de jaren twintig beschikte het inmiddels in het hele land bekende bedrijf over een toonzaal in Amsterdam.

In 1928 wordt de nieuwe merknaam geïntroduceerd: Artifort. Afgeleid van het Latijnse woord “Ars”, dat kunst of kunde betekent en “fortis” dat staat voor sterk of krachtig. Ook het woord “comfort” is terug te vinden in deze merknaam.

ART & COMFORT
Dat is waar dit wereldberoemde merk voor staat. Tijdloos design. Voor altijd. Toonaangevend. Van Pierre Paulin en Geoffrey Harcourt tot René Holten en Patrick Norguet. Zitten. Wachten. Vergaderen. Opbergen. Overleggen. De oogstrelende en exclusieve meubels zijn niet voor niets in collecties van het Museum of Modern Art en Centre Pompidou opgenomen. Topdesign van topkwaliteit. Voor thuis, kantoor, directiekamer of ontvangstruimte. In de Artifort collectie vindt iedereen die waarde hecht aan vorm en functie een ontwerp dat zijn hart verovert. Voor altijd.

Matser is officieel Artifort dealer

Suit | Artifort

Artifort

Voor meer informatie over de Artifort Suit of een aantrekkelijke offerte kunt u contact opnemen met een van onze interieuradviseurs, zij helpen u graag verder.