Lutgarde Kast | Pilat&Pilat

Vanaf 2.265,-

Sale

Uitvoering in onze showroom: Afmeting: B:33 x D:33 x H:227 cm, Materiaal: Eiken

SALE is inclusief bezorgen en exclusief montage.

Op voorraad:
Ja
Levertijd:
Direct leverbaar

Showroommodel 1.575,-

Lutgarde Kast | Pilat&Pilat

KAST PAST BIJ BUREAU
Lutgarde vraagt weinig en geeft veel. Met een bescheiden plek is ze al tevreden. Lutgarde deelt royaal haar ruimte met alles wat een plek behoeft en gezien mag worden. Een mooi stel met het Lutgarde bureau.


Over dit merk

Individualiteit, duurzaamheid, pure eenvoud en tijdloze rust uitgedrukt in één van de vier houtsoorten: eiken, walnoot, esdoorn, of iepen.

PILAT&PILAT buigt bomen om tot meesterwerken van hout. Eiken of iepen worden door ambachtsogen gelezen en respectvol bewerkt tot duurzame meubels. Zo ook walnootbomen.

De Famylje Collectie bestaat uit vindingrijke, doordachte ontwerpen getekend in een helder handschrift. Deze erfstukken van de toekomst tonen de schoonheid van de natuur in al haar eenvoud.

Een PILAT&PILAT herken je aan zichtbare houtverbindingen en een high end finishing. Elk stuk is liefdevol behandeld.

De meubelstukken vullen een ruimte met vanzelfsprekend charisma. Muziek, gesprekken en zelfs de stilte resoneren rustgevend tegen het eerlijke hout.

In de showroom van Matser presenteren we een grote collectie PILAT&PILAT.

Matser is officieel Pilat&Pilat dealer

Lutgarde Kast | Pilat&Pilat

Pilat&Pilat
Nederland
Eiken
Eiken
B:33 x D:33 x H:227 cm

Dit artikel is een showroommodel, bij Matser in de winkel kunt u dit product bekijken. Mocht u op zoek zijn naar een andere versie van dit product, of wilt u kijken en ervaren in welke uitvoeringen dit product nog meer leverbaar is, dan kunt u langskomen in onze winkel of contact met ons opnemen voor een afspraak. Onze interieuradviseurs geven graag u de passende informatie en een offerte.