Repos Fauteuil | Vitra

Vanaf 4.280,-

Sale

Uitvoering in onze showroom: Zithoogte: 41 cm, Bekleding: Zitting: Leer Premium, Kleur: Camel, Onderstel: Gepolijst aluminium

SALE is exclusief bezorgkosten à €99,- en exclusief montage.

 

Op voorraad:
Ja
Levertijd:
Direct leverbaar

Showroommodel 4.849,-

Repos Fauteuil | Vitra

De loungezetels Repos en Grand Repos, ontwikkeld door Vitra in samenwerking met Antonio Citterio, zorgen voor een ongekend comfort en een maximale flexibiliteit in uw woonkamer. Dankzij de ruim bemeten stoffering, de uitnodigende armleuningen en de hoge rugleuning ademen deze elegante, draaibare loungezetels een sfeer van ultiem comfort.

Dankzij het gesynchroniseerde mechanisme dat onder de stoffering verborgen is, kan men van een rechte positie gaan achteroverleunen om te rusten en de rugleuning in elke stand blokkeren. De weerstand van de rugleuning kan manueel worden aangepast aan het gewicht van de gebruiker. Dit garandeert een maximaal comfort en een optimale steun in de lendenstreek bij elke beweging.

Repos, Grand Repos en Ottoman zijn beschikbaar in twee verschillende zithoogten.

Sale prijs ivm nieuwe uitvoering fauteuil met extra lende vulling.


Over dit merk

Vitra is een Zwitsers familie bedrijf dat via de kracht van design de kwaliteit van privéwoningen, kantoren en openbare ruimtes wil verbeteren.

Vitra ontwikkeld zijn producten en concepten via een designproces, waarbij de technische kennis van Vitra gecombineerd wordt met de creativiteit van toonaangevende internationale ontwerpers. De bedoeling is om functionele interieuroplossingen, meubelen en accessoires te creëren die bovendien inspirerend zijn. Duurzame materialen, constructie en vormgeving zijn daarbij onze belangrijkste principes. Dat bewijzen Vitra klassiekers, waarvan vele onafgebroken in productie zijn sinds de jaren 1950.

Matser is officieel Vitra dealer

Repos Fauteuil | Vitra

Vitra
Antonio Citterio
Zwitserland
Camel
Onderstel: Gepolijst aluminium | Zitting: Leer Premium
Zithoogte: 41 cm

Dit artikel is een showroommodel, bij Matser in de winkel kunt u dit product bekijken. Mocht u op zoek zijn naar een andere versie van dit product, of wilt u kijken en ervaren in welke uitvoeringen dit product nog meer leverbaar is, dan kunt u langskomen in onze winkel of contact met ons opnemen voor een afspraak. Onze interieuradviseurs geven graag u de passende informatie en een offerte.