Dapper Loungefauteuil | HAY

Vanaf 899,-

Sale

Uitvoering in onze showroom: Afmeting: B:70 x D:65 x H:74,5 x ZH:43 cm, Onderstel: Gepoedercoat staal, Kleur: Black, Schaal: Gelakt Eiken, Kleur: Black, Bekleding: Stof Dot, Kleur: Bianco/Nero

Aangegeven SALE prijs is de prijs exclusief bezorgen (€89,-) en/of plaatsen (op nacalculatie).

Op voorraad:
Ja
Levertijd:
Direct leverbaar

Showroommodel 689,-

Dapper Loungefauteuil | HAY

Dapper fauteuil is ontworpen door Doshi Levien voor HAY. Het ontwerp van deze lounge stoel is begonnen als een samenwerking met de Aga Khan-stichting. Deze stichting heeft Doshi Levien de opdracht gegeven om een compacte lounge stoel te ontwerpen voor studentenaccommodatie ‘Victoria Hall’ in Kingscross.


Over dit merk

Dit hippe jonge Deense designlabel HAY is in 2002 opgericht door Rolf en Mette Hay. Hun ambitie is: het creëren van duurzame kwaliteit meubelen tegen betaalbare prijzen, met het doel dat zo veel mogelijk mensen van dit HAY Deens design kunnen genieten.

HAY heeft het idee dat hedendaags design moet voortkomen uit een goed idee, innovatieve technologie en hoogwaardige materialen in combinatie met vreugdevolle, eenvoudig en ongecompliceerd esthetiek.

In 2005 lanceerde HAY een accessoire lijn met de geselecteerde producten ontworpen over de hele wereld. Deze HAY producten hebben een origineel verhaal en passen perfect voor zowel de moderne werkplek en particuliere woningen.

Matser is officieel HAY dealer

Dapper Loungefauteuil | HAY

HAY
Doshi Levien
Denemarken
Zwart | Zwart/Wit
Onderstel: Gepoedercoat staal | Schaal: Gelakt Eiken | Bekleding: Stof Dot
B:70 x D:65 x H:74,5 x ZH:43 cm

Dit artikel is een showroommodel, bij Matser in de winkel kunt u dit product bekijken. Mocht u op zoek zijn naar een andere versie van dit product, of wilt u kijken en ervaren in welke uitvoeringen dit product nog meer leverbaar is, dan kunt u langskomen in onze winkel of contact met ons opnemen voor een afspraak. Onze interieuradviseurs geven graag u de passende informatie en een offerte.