Plus 5900 Relaxfauteuil + nekkussen | Farstrup

2.299,-

Sale

Fauteuil met sta op functie, rug is handmatig instelbaar. Perfecte fauteuil voor comfort.

Uitvoering in onze showroom: Type: Inclusief STA OP lift, Afmeting: B:71 x D:72 x H:116 x ZH:30-51 cm, Materiaal: Frame: Eiken Wit Geolied, Bekleding: Special Fabric 0590 plus, Kleur: Roze/Oranje

SALE is inclusief bezorgen en exclusief montage.

Op voorraad:
Ja
Levertijd:
Direct leverbaar

Showroommodel 2.299,-

Plus 5900 Relaxfauteuil + nekkussen | Farstrup

Plus 5900 maakt deel uit van de exclusieve Plus-serie van Farstrup Furniture met een mooie, stijlvolle en eenvoudige designuitdrukking, het heeft tijdloze details die passen in welke stijl je ook hebt gekozen in je interieurontwerp. De traploos verstelbare rugleuning van de ligstoel en handmatige stoellift zorgen voor een ongeëvenaard comfort.


Over dit merk

Deense ambachten sinds 1910 ….

Farstrup Furniture is in 1910 opgericht en begon als een houtzagerij. De productie locatie gelegen in de prachtige omgeving van Langesøskovene ten westen van Odense was optimaal, aangezien het vervoer van de grote houten stammen destijds door een paardenkar kon worden uitgevoerd.

De vervaardiging van stoelen volgende vanaf 1918 en vormde daarmee de basis voor de groei die Farstrup Furniture tot vandaag heeft gekenmerkt. In de jaren 1950 en 1960 begon de productie van stoelen en heeft het bedrijf sindsdien miljoenen stoelen van hoge kwaliteit geproduceerd.

Farstrup Furniture hecht veel belang aan gezonde duurzaamheid en voedt de grootste liefde en respect voor de boom als grondstof. Farstrup Furniture is typerend voor Deens vakmanschap en het hout in de fabriek gaat door talloze bekwame handen. Houtverwerkers, stoffeerders, stikkers enz., voordat klanten in hun zeer persoonlijke stoel zitten of in een stoel met persoonlijkheid.

De meubelindustrie staat voorop bij Farstrup Furniture en is nog steeds 100% “Made in Denmark”.

Matser is officieel Farstrup dealer

Plus 5900 Relaxfauteuil + nekkussen | Farstrup

Farstrup
Denemarken
Roze/Oranje | Eiken Wit geolied
Frame: Eiken Wit Geolied | Bekleding: Special Fabric 0590 plus
B:71 x D:72 x H:116 x ZH:30-51 cm

Dit artikel is een showroommodel, bij Matser in de winkel kunt u dit product bekijken. Mocht u op zoek zijn naar een andere versie van dit product, of wilt u kijken en ervaren in welke uitvoeringen dit product nog meer leverbaar is, dan kunt u langskomen in onze winkel of contact met ons opnemen voor een afspraak. Onze interieuradviseurs geven graag u de passende informatie en een offerte.