Rail Desk Bureau | Menu

Vanaf 300,-

Op voorraad:
Ja
Levertijd:
Onbekend
Offerte aanvragen

Rail Desk Bureau | Menu

MENU’s nieuwe Rail Desk, bedacht door de Japanse ontwerper Keiji Ashizawa, onderzoekt de manier waarop we ruimte gebruiken en hoe ontwerpelementen kunnen worden aangepast om verschillende functies te vervullen. Kijkend naar de wereld van de architectuur, straalt het nette, nauwkeurig gemaakte stuk een gevoel van serene bruikbaarheid uit. Met meerdere functies – als bureau, toonbank of plank om boeken op te bergen, op elke gewenste hoogte opgehangen – leent hij zich voor bijna elke omgeving en past hij netjes in woonruimtes en slaapkamers waar ruimte schaars is. De minimalistische stalen beugel wordt aan een muur bevestigd en is afgeleid van de leuning van een trap. Het houten platform, verkrijgbaar in natuurlijk of gebeitst eiken, vormt een tastbaar contrast met het precisiemetaalwerk.


Over dit merk

De filosofie van Menu is simpel. Menu wil de wereld beter, minder gecompliceerd en een beetje leuker maken.

Met toonaangevende ontwerpers maakt Menu objecten die ze voor nu en altijd koesteren. Menu werkt met enkele van de meest gedreven creatieve personen uit de wereld van architectuur om zo een hoogwaardig ontwerp te produceren met een heldere Scandinavische uitstraling.

Bij Menu zijn ze geobsedeerd door slimme oplossingen voor in het moderne leven. Menu wil mooie objecten maken voor dagelijks gebruik. En of dat nou een onmisbaar onderdeel is in de keuken, een slimme zwevende plank of een prachtige vaas die de finishing touch geeft aan uw leefruimte Menu wil graag voor alles een oplossing bieden.

Waar Menu kan, werken ze zoveel mogelijk met lokale handwerkslieden van over de hele wereld, met behoud van de vaardigheden tijdens het maken van het beste moderne ontwerp.

Matser is officieel Menu dealer

Rail Desk Bureau | Menu

Menu
Keiji Ashizawa
Denemarken
Eiken | Zwart
Blad: Naturel Eiken | Frame: Zwart Staal
L:92 x D:45 x H:21,2 cm

Voor meer informatie over de Menu Rail Desk Bureau of een aantrekkelijke offerte kunt u contact opnemen met een van onze interieuradviseurs, zij helpen u graag verder.