Libri Boekenkast | Swedese

Vanaf 1.175,-

Uitvoering in onze showroom: H:227 x B:38  x D:29,5 cm, Materiaal: Essen, Kleur: Zwart

 

De Libri kast is verkrijgbaar in de kleuren; zwart, wit en naturel eiken.

Op voorraad:
Ja
Levertijd:
Direct leverbaar

Showroommodel 1.175,-

Offerte aanvragen

Libri Boekenkast | Swedese


Over dit merk

Swedese is een klassieke Zweedse meubelproducent die in 1945 is opgericht door de twee broers Yngve en Jerker Ekström en Sven Bertil Sjöqvist. Yngve heeft het bedrijf tot zijn dood geleidt. De huidige eigenaar van Swedese is mevrouw Anna Johansson. Het hoofdkantoor is gevestigd in Vaggeryd in Småland, Zweden, waar ook een van de fabrieken te vinden is. De tweede fabriek is gevestigd in Äng, een klein dorpje buiten Nässjö, Zweden.

De idealen van Swedese zijn  vandaag de dag hetzelfde als in de afgelopen zeventig jaar. Het creëren van mooie meubels voor de toekomst, die voortbouwen op de fundamenten van Scandinavische moderne tradities, ontworpen door toekomstgerichte ontwerpers die deelnemen aan de tijdloze idealen van architectuur.

Matser is officieel Swedese dealer

Libri Boekenkast | Swedese

Swedese
Zweden
Zwart
Essen
30 x 38 x 227 cm

Dit artikel is een showroommodel, bij Matser in de winkel kunt u dit product bekijken. Mocht u op zoek zijn naar een andere versie van dit product, of wilt u kijken en ervaren in welke uitvoeringen dit product nog meer leverbaar is, dan kunt u langskomen in onze winkel of contact met ons opnemen voor een afspraak. Onze interieuradviseurs geven graag u de passende informatie en een offerte.