Random | MDF Italia

Vanaf 1.860,-

Afmetingen Random: H:217 x B: 81.6 x D:35 cm

Verkrijgbaar in 2 kleuren: mat wit gelakt | mat medium grijs gelakt

Op voorraad:
Ja
Levertijd:
Meer dan 6 weken
Offerte aanvragen

Random | MDF Italia

De MDF Italia Random kast, kenmerkt zich door de eenvoudige witte vormgeving en de veelzijdige combinatie mogelijkheden met de Random Cabinet en Random Boxes. Hiermee wordt de mogelijkheid gecreëerd om grote en middelgrote configuraties met een sterke impact te realiseren, voor zowel thuis als in een werkomgeving.

Een Random kast is gemaakt van  6 mm dik MD – hout vezelplaten.  De achterkant van melamine – gecoat karton (dikte 10 mm).

Random Cabinet is de gesloten kast met vakken in standaardformaat, afgesloten door deuren.

Random Box zijn de nieuwe decoratieve elementen; dozen bedekt met kunstvezel doek in de volgende kleuren : wit, zwart, grijs , duif grijs, rood , geel en blauw.

Afmetingen Random: hoogte  217 cm, breedte 81.6 cm, diepte 35 cm

 

 


Over dit merk

MDF Italia is een modern en stijlvol Italiaans meubelmerk, gevestigd in Milaan.

MDF Italia producten kenmerken zich door de minimalistisch vormgeving. MDF Italia probeert zich voor te stellen waar hun klanten wonen, met als doel niet de ruimte vol te zetten, maar juist met kleine ingrepen in het interieur, een hogere kwaliteit van leven te realiseren.

De precisie van het creatieve proces van MDF Italia design meubels zijn zichtbaar in de rijke collectie van grote esthetische eenvoud.

De kasten van MDF Italia; Melody, Minima, Vita, Random, de tafels Lim, S-table, Robin, Tense en stoelen Flow, Flow slim. Zijn o.a. één van de mooie MDF Italia meubelproducten bij Matser in de collectie.

Matser is officieel MDF Italia dealer

Random | MDF Italia

MDF Italia

Voor meer informatie over de MDF Italia Random of een aantrekkelijke offerte kunt u contact opnemen met een van onze interieuradviseurs, zij helpen u graag verder.