MC520 Kast | Fritz Hansen

Vanaf 1.771,-

Uitvoering in onze showroom: Afmeting: L:120,7 x H:165 x D:38,1 cm, Materiaal: Frame: Mat Gepoedercoat staal, Kleur: Zwart, Planken: Eiken (fineer)

Op voorraad:
Ja
Levertijd:
Meer dan 6 weken

Showroommodel 2.056,-

Offerte aanvragen

MC520 Kast | Fritz Hansen

Ontworpen door Paul McCobb – pionier van hedendaags democratisch design. Wiens creaties huizen over de hele wereld vullen met duurzame kwaliteitsontwerpen. De Planner Shelving-serie van Fritz Hansen combineert zijn kenmerkende grafische esthetiek met een elegante uitdrukking. Dit nieuwste ontwerp sluit aan bij de Planner-salontafel, spiegel, lamp en tijdschriftenhouder om een veelzijdig assortiment producten voor elke ruimte te creëren.


Over dit merk

Republic Fritz Hansen is een exclusief internationaal designmerk waarvan de tijdloze collectie bestaat uit wereldberoemde klassieke en eigentijdse meubels, verlichting en accessoires.

Het bedrijf is in 1872 in Denemarken opgericht. Fritz Hansen heeft een lange geschiedenis van samenwerkingen met toonaangevende internationale ontwerpers om hun visionaire concepten tot leven te brengen.

Fritz Hansen’s hoogwaardige klassieke collectie bevat een aantal van de meest iconische meubels van gerenommeerde Deense architecten en ontwerpers, waaronder The Egg ™, Swan ™ en Series 7 ™ stoelen van Arne Jacobsen en PK22 ™ stoel en PK80 ™ daybed van Poul Kjærholm.

De hedendaagse collectie beschikt over nieuwe meubels en accessoires van enkele van de meest inspirerende, internationaal erkende moderne ontwerpers van vandaag, waaronder Jaime Hayon, Piero Lissoni, Kasper Salto en Cecilie Manz.

Gemeenschappelijk voor de twee collecties is een sculpturale artistieke expressie die de lijnen tussen ontwerp en kunst vervormt en functie en vorm op een ongekende manier verenigt, waardoor elk werk significante aanwezigheid en een doel geeft.

Matser is officieel Fritz Hansen dealer

MC520 Kast | Fritz Hansen

Fritz Hansen
Denemarken
Zwart | Eiken
Frame: Mat gepoedercoat staal | Planken: Eiken (fineer)
L:120,7 x H:165 x D:38,1 cm

Dit artikel is een showroommodel, bij Matser in de winkel kunt u dit product bekijken. Mocht u op zoek zijn naar een andere versie van dit product, of wilt u kijken en ervaren in welke uitvoeringen dit product nog meer leverbaar is, dan kunt u langskomen in onze winkel of contact met ons opnemen voor een afspraak. Onze interieuradviseurs geven graag u de passende informatie en een offerte.