Nook zitbank | Cor

De Nook is een bank waar je heerlijk helemaal in kunt kruipen. De hoge leuningen en diepe zit maken de Nook tot een gezellige bank met een gevoel van geborgenheid.

Op voorraad:
Ja
Levertijd:
Onbekend

Nook zitbank | Cor

Het woord ‘Nook’ kan ‘een toevluchtsoord’ betekenen en zegt alles over deze door Jehs+Laub ontworpen bank met zijn biesrand en een diepte waarin je heerlijk kunt wegzakken – omhuld door de hoge rugleuning, opstaande armleuningen, ondersteunende lendenkussens en een lattenbodem verborgen binnen in. ⁠

Heerlijk om lekker in weg te kruipen; een ideale ‘leefbank’!⁠


Over dit merk

Wat maakt meubels goed? Het is eigenlijk vrij eenvoudig. Echt goed meubilair ziet er niet alleen goed uit, maar is ook praktisch, comfortabel, functioneel en tijdloos.

Om een meubelstuk al die eigenschappen te geven, moeten veel mensen een heleboel dingen goed doen. Ze moeten bijvoorbeeld de beste materialen selecteren. Vervolgens moeten die materialen worden verwerkt en getest in overeenstemming met de hoogste normen van vakmanschap (wat de reden is dat sommige meubelmakers een eenvoudigere route nemen). Het meubilair moet vooral slim worden ontworpen door een persoon die kan anticiperen op alles wat het tot een genot zal maken om nog vele jaren te zitten, te ontspannen en te leven.

Dat is het soort meubels dat COR vervaardigt.

Matser is officieel Cor dealer

Nook zitbank | Cor

Cor

Voor meer informatie over de Cor Nook zitbank of een aantrekkelijke offerte kunt u contact opnemen met een van onze interieuradviseurs, zij helpen u graag verder.