Mirror Oval | Montana

Vanaf 276,-

Uitvoering in onze showroom: Type: Small, Afmeting: B:46,8 x H:69,6 x D:1,6 cm, Materiaal: 4 mm dik verzilverd glas, 12 mm dik MDF plaat, Kleur: Rhubarb

Op voorraad:
Ja (nog 1 beschikbaar)
Levertijd:
Direct leverbaar

Showroommodel 276,-

Offerte aanvragen

Mirror Oval | Montana

Montana Mirrors kunnen worden gebruikt in combinatie met de Montana-wandrek of op zichzelf staand in de entree, de slaapkamer, de badkamer of welke ruimte dan ook. Hang ze zowel horizontaal als verticaal of samen als groep en creëer een stijlvolle uitdrukking. Ontworpen door Peter J. Lassen.


Over dit merk

Het Deense Montana, is een zeer creatief meubelmerk, kenmerkend hiervoor is het flexibele module systeem met onbeperkte toepassingsmogelijkheden.

Met Montana modules in verschillende afmetingen, materialen en kleuren, kunt u uw eigen persoonlijke creatie samenstellen in hoogte en breedte, vrijstaand, of tegen een muur.

De kasten van Montana passen in elk interieur, in elke ruimte van slaapkamer, huiskamer tot de eigen werkplek.

In de showroom van Matser, op de Deense afdeling tonen we u veel verschillende mogelijkheden van dit prachtige Deense meubel merk.

 

Matser is officieel Montana dealer

Mirror Oval | Montana

Montana
Denemarken
Spiegel | Rhubarb
4 mm dik verzilverd glas | 12 mm dik MDF plaat
B:46,8 x H:69,6 x D:1,6 cm

Dit artikel is een showroommodel, bij Matser in de winkel kunt u dit product bekijken. Mocht u op zoek zijn naar een andere versie van dit product, of wilt u kijken en ervaren in welke uitvoeringen dit product nog meer leverbaar is, dan kunt u langskomen in onze winkel of contact met ons opnemen voor een afspraak. Onze interieuradviseurs geven graag u de passende informatie en een offerte.