Ripple Champagne Saucers | Ferm Living

39,-

Op voorraad:
Ja (5 stuks)
Levertijd:
Direct leverbaar

Ripple Champagne Saucers | Ferm Living

Met een prachtig gegolfd oppervlak presenteert de set Ripple Champagne Saucers een getint glas in een klassiek ontwerp voor mousserende wijnen. Ze zijn gemaakt van delicaat getint glas dat met de mond in de mal is geblazen, wat een dynamische en energieke uitdrukking aan de glazen toevoegt. Elk glas is mondgeblazen en met liefde gemaakt, dus variaties kunnen voorkomen.


Over dit merk

Het begon allemaal met behang, of liever, een gebrek daaraan … In 2005 was ik net bij mijn man ingetrokken en kon ik geen behang vinden dat bij ons paste. Ik besloot daarom om er zelf een te maken, wat resulteerde in tien verschillende behangontwerpen. Ik heb me aangemeld om ze te exposeren op een handelsbeurs in Denemarken, maar kon het niet veroorloven om alle tien ontwerpen te produceren, dus met slechts één behang en een handvol afdrukken was ferm LIVING geboren.

In de afgelopen 14 jaar is ferm LIVING uitgegroeid tot iets dat ik me nooit had kunnen voorstellen. Het is alsof we een huis hebben gebouwd, en dat huis is een huis geworden, met veel getalenteerde medewerkers en een geweldig product portfolio dat we samen blijven groeien.

Het belangrijkste voor mij is echter dat ferm LIVING een reeks waarden weerspiegelt waar we trots op kunnen zijn. Onze grootste ambitie is en is altijd geweest om mensen te inspireren om het soort ruimte te creëren waar ze zich prettig bij voelen, waardoor ze zichzelf kunnen zijn in hun eigen huis. Een huis is tenslotte veel meer dan een verzameling prachtige voorwerpen – het is de plek waar het leven plaatsvindt.

Matser is officieel Ferm Living dealer

Ripple Champagne Saucers | Ferm Living

Ferm Living
Denemarken
Smoked Grey
Mondgeblazen glas
Set van 2 - Ø10,5 x H:11 cm - inhoud 15 CL

Voor meer informatie over de Ferm Living Ripple Champagne Saucers of een aantrekkelijke offerte kunt u contact opnemen met een van onze interieuradviseurs, zij helpen u graag verder.