Licht

Het belang van licht in het interieur

Omdat licht zo essentieel is voor het interieur en verbonden is met de plek, is het van belang dat er naast het daglicht een goed passend lichtobject wordt gekozen. Door te spelen met verschillende lichtbronnen, lichtkleuren en lichtsterktes kan de ruimte de juiste sfeer krijgen. Ook door het combineren van indirect, direct en diffuus licht kun je de ruimte de juiste intimiteit geven. Een goed lichtplan is onderdeel van een geslaagd interieur.

PH Artichoke versus String Light
Deze armaturen zijn uniek en helder in ontwerp en toepassing. Ze laten precies zien hoe belangrijk het is om de juiste keuze te maken voor de juiste lichtsfeer.

PH Artichoke-hanglamp van Poul Henningsen (Louis Poulsen), ontworpen in 1958. Dit armatuur is het ultieme product van decoratief en comfortabel licht. De 72 nauwkeurig gepositioneerde bladeren vormen 12 unieke rijen van 6 bladeren elk. Dit armatuur is hierdoor 100 % vrij van verblindend licht.

String Light-lichtobject van Michael Anastassiades (Flos), ontworpen in 2014. De inspiratie voor dit lichtobject komt voort uit electriciteits kabels die lopen van mast tot mast en zo een poëtisch beeld vormen. Deze creatieve manier van benadering van montage van het lichtobject, geeft de ruimte een artistieke sfeer.

In onze winkel kunt u naast de vele andere lichtelementen deze armaturen ervaren. Ons Matser team staat voor u klaar om u een goed lichtadvies te geven.

Op dit moment hebben we een mooie ACTIE: Op alle verlichting die u bij Matser koopt krijgt u 10 % korting

ACTIEVOORWAARDEN

  • Korting geldt alleen op het armatuur exclusief de montage
  • Korting alleen van toepassing bij ophalen in de winkel
  • Niet in combinatie met andere acties en aanbiedingen
  • Deze actie is niet geldig op reeds eerder gedane aankopen en/of bestellingen