AMstudio is de bundeling van Ariënne Matser haar werk als interieurarchitect, AMstudio is het zusje van Matser!

 

Bij AMstudio horen durf, passie, plezier, flexibiliteit en misschien een beetje eigenwijsheid. En dat zie je precies terug in de aanpak van AMstudio. Of het nu om een groot interieurproject gaat of om een belangrijk product binnen het interieur; alles wordt met de grootste intentie en professionaliteit gedaan. Met aandacht voor de opdracht. En dus minstens zoveel aandacht voor de opdrachtgever. Want een ontwerp is pas geslaagd als het door de gebruiker als eigen voelt, als er plekken ontstaan waar iets kan gebeuren.

RAAMBEKLEDING

VERBOUWING

AMstudio is de bundeling van Ariënne Matser haar werk als interieurarchitect, AMstudio is het zusje van Matser!

 

Bij AMstudio horen durf, passie, plezier, flexibiliteit en misschien een beetje eigenwijsheid. En dat zie je precies terug in de aanpak van AMStudio. Of het nu om een groot interieurproject gaat of om een belangrijk product binnen het interieur; alles wordt met de grootste intentie en professionaliteit gedaan. Met aandacht voor de opdracht. En dus minstens zoveel aandacht voor de opdrachtgever. Want een ontwerp is pas geslaagd als het door de gebruiker als eigen voelt, als er plekken ontstaan waar iets kan gebeuren.

Ariënne Matser Interieurarchitect

Mijn mooie vak zorgt ervoor dat ik bruis van de energie. Mijn roots liggen in Wageningen, ik ben daar geboren tussen de design meubels en werk (Matser) er nog altijd. Alweer meer dan 28jaar heb ik professionele ervaring waarvan ruim 11 jaar met mijn eigen studio.
Voor de start van mijn zelfstandige onderneming heb ik 16 jaar lang leiding gegeven aan de interieurafdeling van Architectuurstudio Herman Hertzberger (AHH). Ik kreeg daardoor de kans om te werken aan nationale en internationale, prijswinnende projecten. Die ervaring heeft zeker mede mijn eigen vakkundige stijl gevormd.
Het overlijden van mijn man en grote inspirator de ontwerper Marcel Stappers (†2015) heeft mij nog bewuster gemaakt hoe belangrijk het is om in een ontspanning gevend interieur van het leven te kunnen genieten.

INTERIEUR – INSPIRATIE – DESIGN, belangrijke woorden voor mijn passie maar ook voor het doel: “jezelf te kunnen zijn in een inspirerende nieuwe omgeving”.

WERKWIJZE:

Iedere interieurvraag is uniek en persoonlijk, het maakt niet uit welke vraag er wordt gesteld als het maar gelinkt is aan mijn passie, interieur. In een oriënterende gesprek maken we kennis met elkaar en worden de wensen en eisen geïnventariseerd. Op basis hiervan wordt een plan van aanpak gemaakt en stel ik een offerte op van de beoogde werkzaamheden, zodat je voordat we werkelijk aan de slag gaan, weet waar je aan toe bent.

Of hebben jullie de wens om actief bij het interieur proces betrokken te zijn, maar realiseren jullie dat een klankbord noodzakelijk is om de juiste keuzes te maken passend bij jullie wensen dan kan ik ook als interieur coach er voor jullie zijn.

KANTOORINTERIEUR

KEUKEN ONTWERP

LICHTPLAN

KLEURADVIES