SHY1 Wand/tafellamp | &Tradition

Vanaf 315,-

Uitvoering in onze showroom: Afmeting: L:26 x B:18 x H:24 cm, Kleur: Clay

 

Verkrijgbaar in de kleuren: mirror – black – clay

Op voorraad:
Nee
Levertijd:
Onbekend

Showroommodel 315,-

Offerte aanvragen

SHY1 Wand/tafellamp | &Tradition


Over dit merk

&Tradition (andTradition) is een jong Deens design bedrijf dat in 2010 opgericht is. Het doel van dit Deense designmerk is een brug te slaan tussen ambacht en design. &Tradition streeft naar innovatie zonder daarbij haar Scandinavische herkomst uit het oog te verliezen.

Het unieke portfolio van meubels en verlichting omvat ontwerpen van de jaren 1930 tot heden en omvat interieurobjecten van internationaal befaamde ontwerpers. Sinds 2014 zijn traditionele Kelim vloerkleden toegevoegd aan de collectie.

Het gebruik van ruwe materialen in combinatie met respect voor de natuur staat centraal binnen de &Tradition collectie. Dit is in veel producten dan ook terug te vinden.

Matser is officieel &Tradition dealer

SHY1 Wand/tafellamp | &Tradition

&Tradition
Denemarken
Clay
Mondgeblazen glas | Staal
L:26 x B:18 x H:24 cm

Dit artikel is een showroommodel, bij Matser in de winkel kunt u dit product bekijken. Mocht u op zoek zijn naar een andere versie van dit product, of wilt u kijken en ervaren in welke uitvoeringen dit product nog meer leverbaar is, dan kunt u langskomen in onze winkel of contact met ons opnemen voor een afspraak. Onze interieuradviseurs geven graag u de passende informatie en een offerte.