Spotje Vipp 524 | Vipp

255,-

Verkrijgbaar in wit en zwart

Op voorraad:
Ja
Levertijd:
Direct leverbaar

Showroommodel 255,-

Spotje Vipp 524 | Vipp

Werpt een nieuw licht op uw badkamer , hal , keuken of woonkamer. De Vipp Wall spot is tegelijk veelzijdig en functioneel. Met een verstelbaar gewricht kunt u het licht draaien en laten schijnen op de gewenste plek. Met de schroef kunt u de Wall spot op de gewenste plek vergrendelen. Vakkundig vervaardigd uit gepoedercoat aluminium en staal. De lamp heeft een geperforeerde schaal en mat glas voor een aangename verspreiding van het LED licht. Door de snelle ontwikkeling binnen de LED verlichting branche hebben alle Vipp lampen een verwisselbare LED lichtbron. Hierdoor heeft uw lamp de beste lichtkwaliteit en is tijdloos in zowel design als functie.


Over dit merk

Het Deense merk Vipp staat voor exclusieve, duurzame en kwalitatief hoogwaardige designitems voor in de badkamer, het toilet en de keuken. De design producten van het Scandinavische merk Vipp kenmerken zich door hun strakke, eigentijdse design en zijn leverbaar in de basiskleuren zwart en wit.

Wat met een Vipp pedaalemmer begon
Alweer driekwart eeuw geleden, in 1939 om precies te zijn, vroeg Marie Nielsen aan haar man om een handige prullenbak te ontwerpen voor haar kapsalon. Holger Nielsen had een hekel aan rondslingerde haren en ontwierp met liefde een afvalemmer voor zijn echtgenote. Een pedaalemmer waar geen haartje meer door heen kon komen. Het bleek een succes! Al snel wilde de dokter ook zo’n pedaalemmer, en de tandarts en… Holger investeerde in speciale apparaten om de Vipps machinaal te produceren en binnen de kortste keren was de Vipp pedaalemmer een ware hit. Het Deense familiebedrijf Vipp was geboren.

Matser is officieel Vipp dealer

Spotje Vipp 524 | Vipp

Vipp
Denemarken
Wit
Gepoedercoat aluminium | RVS
Ø 11 x 19,5 cm

Dit artikel is een showroommodel, bij Matser in de winkel kunt u dit product bekijken. Mocht u op zoek zijn naar een andere versie van dit product, of wilt u kijken en ervaren in welke uitvoeringen dit product nog meer leverbaar is, dan kunt u langskomen in onze winkel of contact met ons opnemen voor een afspraak. Onze interieuradviseurs geven graag u de passende informatie en een offerte.