SC6 Hanglamp | &Tradition

301,-

Uitvoering in onze showroom: Afmeting: Ø20 cm, Materiaal: Gelakt staal | Opal glas,  Kleur: Bronzed/brass

Op voorraad:
Ja
Levertijd:
Onbekend

Showroommodel 301,-

SC6 Hanglamp | &Tradition


Over dit merk

&Tradition (andTradition) is een jong Deens design bedrijf dat in 2010 opgericht is. Het doel van dit Deense designmerk is een brug te slaan tussen ambacht en design. &Tradition streeft naar innovatie zonder daarbij haar Scandinavische herkomst uit het oog te verliezen.

Het unieke portfolio van meubels en verlichting omvat ontwerpen van de jaren 1930 tot heden en omvat interieurobjecten van internationaal befaamde ontwerpers. Sinds 2014 zijn traditionele Kelim vloerkleden toegevoegd aan de collectie.

Het gebruik van ruwe materialen in combinatie met respect voor de natuur staat centraal binnen de &Tradition collectie. Dit is in veel producten dan ook terug te vinden.

Matser is officieel &Tradition dealer

SC6 Hanglamp | &Tradition

&Tradition
Denemarken
Bronzed/brass
Gelakt staal | Gesatineerd opal glas
Ø20 x H:25 cm

Dit artikel is een showroommodel, bij Matser in de winkel kunt u dit product bekijken. Mocht u op zoek zijn naar een andere versie van dit product, of wilt u kijken en ervaren in welke uitvoeringen dit product nog meer leverbaar is, dan kunt u langskomen in onze winkel of contact met ons opnemen voor een afspraak. Onze interieuradviseurs geven graag u de passende informatie en een offerte.