SC15 Bureaulamp | &Tradition

Vanaf 384,-

Uitvoering in onze showroom: Afmeting: Ø16 x H:37 cm, Materiaal: Kap: Mond geblazen glas, Base: Bronzed Brass

Op voorraad:
Ja
Levertijd:
Onbekend

Showroommodel 384,-

Offerte aanvragen

SC15 Bureaulamp | &Tradition


Over dit merk

&Tradition (andTradition) is een jong Deens design bedrijf dat in 2010 opgericht is. Het doel van dit Deense designmerk is een brug te slaan tussen ambacht en design. &Tradition streeft naar innovatie zonder daarbij haar Scandinavische herkomst uit het oog te verliezen.

Het unieke portfolio van meubels en verlichting omvat ontwerpen van de jaren 1930 tot heden en omvat interieurobjecten van internationaal befaamde ontwerpers. Sinds 2014 zijn traditionele Kelim vloerkleden toegevoegd aan de collectie.

Het gebruik van ruwe materialen in combinatie met respect voor de natuur staat centraal binnen de &Tradition collectie. Dit is in veel producten dan ook terug te vinden.

Matser is officieel &Tradition dealer

SC15 Bureaulamp | &Tradition

&Tradition
Denemarken
Bronzed brass
Kap: Mondgeblazen glas | Base: Bronzed Brass
Ø16 x H:37 cm

Dit artikel is een showroommodel, bij Matser in de winkel kunt u dit product bekijken. Mocht u op zoek zijn naar een andere versie van dit product, of wilt u kijken en ervaren in welke uitvoeringen dit product nog meer leverbaar is, dan kunt u langskomen in onze winkel of contact met ons opnemen voor een afspraak. Onze interieuradviseurs geven graag u de passende informatie en een offerte.