Tip Table Bureaulamp | Muuto

269,-

Uitvoering in onze showroom: Afmeting: H:40 x B:29,5 cm, Materiaal: Gegoten en geëxtrudeerd aluminium, Kleur: Olijf

Verkrijgbaar in black | copper brown | olive | white

Op voorraad:
Ja
Levertijd:
Quick Ship - max. 2 weken

Showroommodel 269,-

Tip Table Bureaulamp | Muuto

De Tip Table Lamp is een voorbeeld van een eenvoudig, functioneel ontwerp wat is ontworpen met zorgvuldige aandacht voor details. Het verstelbare hoofd en de arm van de lamp bieden zowel direct als omgevingslicht. De Tip Table bureaulamp heeft een ingebouwde energiezuinige LED-lamp met een gemiddelde levensduur van 30.000 uur. De lamp heeft een dimbare functie met geleidelijke fade bij in- en uitschakelen.


Over dit merk

Muuto is geworteld in de Scandinavische designtraditie die wordt gekenmerkt door blijvende esthetiek, functionaliteit, vakmanschap en een eerlijke expressie.

Door dit erfgoed uit te breiden met toekomstgerichte materialen, technieken en gedurfd creatief denken, is het de ambitie van Muuto om nieuwe perspectieven te bieden op Scandinavisch design.

De naam, Muuto, komt eigenlijk van Muutos, wat ‘een nieuw perspectief’ in het Fins betekend. Muuto selecteert hedendaagse, toonaangevende ontwerpers met sterke interpretaties en combineren talenten met het gepassioneerde creatieve team van Muuto.

Matser is officieel Muuto dealer

Tip Table Bureaulamp | Muuto

Muuto
Denemarken
Olijf
Gegoten en geëxtrudeerd aluminium
H:40 x B:29,5 cm

Dit artikel is een showroommodel, bij Matser in de winkel kunt u dit product bekijken. Mocht u op zoek zijn naar een andere versie van dit product, of wilt u kijken en ervaren in welke uitvoeringen dit product nog meer leverbaar is, dan kunt u langskomen in onze winkel of contact met ons opnemen voor een afspraak. Onze interieuradviseurs geven graag u de passende informatie en een offerte.