PH Septima Hanglamp | Louis Poulsen

Vanaf 9.150,-

Op voorraad:
Ja
Levertijd:
Onbekend

Showroommodel 9.150,-

Offerte aanvragen

PH Septima Hanglamp | Louis Poulsen

De glazen kroon met zeven schermen zendt een schitteringsvrij, neerwaarts gericht licht uit en geeft een aangenaam delicate gloed af. Van scherm tot scherm bedekken de matglazen vlakken de heldere om en om, waardoor het licht nog zachter wordt verdeeld.


Over dit merk

Louis Poulsen, opgericht in 1874, is een Deense verlichtingsfabrikant, geboren uit de Scandinavische designtraditie. De functie en het ontwerp van de producten van Louis Poulsen zijn afgestemd op het reflecteren en ondersteunen van het ritme van natuurlijk licht. Elk detail in het ontwerp heeft een doel. Elk ontwerp begint en eindigt met licht.

In nauwe samenwerking met ontwerpers, architecten en andere talenten zoals Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton en Louise Campbell, heeft Louis Poulsen zich gevestigd als een van de belangrijkste wereldwijde leveranciers van architecturale en decoratieve verlichting. De producten van Louis Poulsen worden zowel binnen als buiten toepast in de particuliere en (professionele) zakelijke markt.

Louis Poulsen ontwerpt om licht te vormen!

Matser is officieel Louis Poulsen dealer

PH Septima Hanglamp | Louis Poulsen

Louis Poulsen
Poul Henningsen
Denemarken
Glas
Helder glas met gezandstraalde vlakken | Staal | Gemetalliseerd messing
Ø50 x H:40,5 cm

Dit artikel is een showroommodel, bij Matser in de winkel kunt u dit product bekijken. Mocht u op zoek zijn naar een andere versie van dit product, of wilt u kijken en ervaren in welke uitvoeringen dit product nog meer leverbaar is, dan kunt u langskomen in onze winkel of contact met ons opnemen voor een afspraak. Onze interieuradviseurs geven graag u de passende informatie en een offerte.