Hanglamp Cirque | Louis Poulsen

250,-

Een serie aluminium hanglampen met ledlichtbron in drie verschillende afmetingen en evenveel kleurencombinaties.

Uitvoering in onze showroom: Afmeting: Ø15 cm, Kleur: Rode bovenkant

Op voorraad:
Ja
Levertijd:
Direct leverbaar

Showroommodel 250,-

Hanglamp Cirque | Louis Poulsen

Louis Poulsen lanceert een nieuwe, totaal andere armaturenserie in samenwerking met de Zweedse designer en grafisch ontwerper Clara von Zweigbergk.

“Ik heb er niets op tegen als mensen aan luchtballonnen en draaimolens denken als ze aan de keukentafel zitten en omhoog kijken”, grijnst Clara von Zweigbergk als ze wordt gevraagd haar nieuwe serie te beschrijven.

CIRQUE, zoals de armaturenserie heet, is ontwikkeld in samenwerking met Louis Poulsen en geïnspireerd door een wandeling in pretpark Tivoli in Kopenhagen. Tivoli staat vol met dingen die ronddraaien: draaimolens, suikerspinnen en raderen van fortuin. Als iets ronddraait, vloeien de kleuren ervan samen en zie je horizontale kleurenstroken.

Hanglamp Cirque | Louis Poulsen

Louis Poulsen
Denemarken
Rode bovenkant
Getrokken aluminium
Ø15 cm

Dit artikel is een showroommodel, bij Matser in de winkel kunt u dit product bekijken. Mocht u op zoek zijn naar een andere versie van dit product, of wilt u kijken en ervaren in welke uitvoeringen dit product nog meer leverbaar is, dan kunt u langskomen in onze winkel of contact met ons opnemen voor een afspraak. Onze interieuradviseurs geven graag u de passende informatie en een offerte.