Cirque Hanglamp | Louis Poulsen

250,-

Een serie aluminium hanglampen met ledlichtbron in drie verschillende afmetingen en evenveel kleurencombinaties.

Uitvoering in onze showroom: Afmeting: Ø15 cm, Kleur: Rode bovenkant

Op voorraad:
Ja
Levertijd:
Direct leverbaar

Showroommodel 250,-

Cirque Hanglamp | Louis Poulsen

Louis Poulsen lanceert een nieuwe, totaal andere armaturenserie in samenwerking met de Zweedse designer en grafisch ontwerper Clara von Zweigbergk.

“Ik heb er niets op tegen als mensen aan luchtballonnen en draaimolens denken als ze aan de keukentafel zitten en omhoog kijken”, grijnst Clara von Zweigbergk als ze wordt gevraagd haar nieuwe serie te beschrijven.

CIRQUE, zoals de armaturenserie heet, is ontwikkeld in samenwerking met Louis Poulsen en geïnspireerd door een wandeling in pretpark Tivoli in Kopenhagen. Tivoli staat vol met dingen die ronddraaien: draaimolens, suikerspinnen en raderen van fortuin. Als iets ronddraait, vloeien de kleuren ervan samen en zie je horizontale kleurenstroken.


Over dit merk

Louis Poulsen, opgericht in 1874, is een Deense verlichtingsfabrikant, geboren uit de Scandinavische designtraditie. De functie en het ontwerp van de producten van Louis Poulsen zijn afgestemd op het reflecteren en ondersteunen van het ritme van natuurlijk licht. Elk detail in het ontwerp heeft een doel. Elk ontwerp begint en eindigt met licht.

In nauwe samenwerking met ontwerpers, architecten en andere talenten zoals Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton en Louise Campbell, heeft Louis Poulsen zich gevestigd als een van de belangrijkste wereldwijde leveranciers van architecturale en decoratieve verlichting. De producten van Louis Poulsen worden zowel binnen als buiten toepast in de particuliere en (professionele) zakelijke markt.

Louis Poulsen ontwerpt om licht te vormen!

Matser is officieel Louis Poulsen dealer

Cirque Hanglamp | Louis Poulsen

Louis Poulsen
Denemarken
Rode bovenkant
Getrokken aluminium
Ø15 cm

Dit artikel is een showroommodel, bij Matser in de winkel kunt u dit product bekijken. Mocht u op zoek zijn naar een andere versie van dit product, of wilt u kijken en ervaren in welke uitvoeringen dit product nog meer leverbaar is, dan kunt u langskomen in onze winkel of contact met ons opnemen voor een afspraak. Onze interieuradviseurs geven graag u de passende informatie en een offerte.