textiel | Zimmer+Rohde

Textiel zorgt voor kleur, dessin, ook bepaalt het de akoestiek van uw woning.

Door gebruik te maken van de verschillende toepassingen van textiel in het interieur maak je de perfecte eigen ruimte. Een Zimmer+Rohde gordijn of raambekleding is één van de vele textiel toepassingen die bij Matser in de inspirerende showroom, textielafdeling gepresenteerd worden. Op de website kunnen we u maar een heel klein deel van onze grote textiel collectie tonen.

Samen met een van onze interieur adviseurs zoeken we naar de passende textiel oplossing voor uw interieur.

Een Zimmer+Rohde textiel toepassing is maatwerk, speciaal voor u ingemeten, gemaakt en geleverd. De levertijd wordt hierdoor bepaald, zodra uw textiel ontwerp gereed is kan Matser deze bij u thuis plaatsen.

Op voorraad:
Nee
Levertijd:
2 - 4 weken
Offerte aanvragen

textiel | Zimmer+Rohde

Zimmer+Rohde gordijnen en raambekleding kenmerken zich door het elegante spel van vlakken, kleuren, dessins en de ingetogen uni.


Over dit merk

Het Duitse familiebedrijf Zimmer+Rohde, heeft een rijke traditie aan bijzondere dessins in combinatie met de allernieuwste technieken. Op de Matser textielafdeling is van Zimmer+ Rohde een grote textielcollectie aanwezig in de vorm van showbanen en grote stofstalen. Hierdoor krijgt u de juiste indruk van een Zimmer+Rohde textieldessin.

 

Door gebruik te maken van de verschillende toepassingen van textiel in het interieur maak je de perfecte eigen ruimte. Rondom een karpet creëer je een sfeervolle plek. Met lichtdoorlatende gordijnen kun je het daglicht temperen en de kleur van de ruimte veranderen. Een zitmeubel gestoffeerd in een eigen gekozen kleur of textieldessin wordt een persoonlijk object.

Onze uitgebreide textielcollectie helpt ons om samen met u de juiste keuze te maken. Onze merken onderscheiden zich door hun specifieke textieldessins, materialen en toegepaste technieken,

 

Matser is officieel Zimmer+Rohde dealer

textiel | Zimmer+Rohde

Zimmer+Rohde
Ulf Moritz

Voor meer informatie over de Zimmer+Rohde textiel of een aantrekkelijke offerte kunt u contact opnemen met een van onze interieuradviseurs, zij helpen u graag verder.